Oh Sunny Days!

by - 01:56

Tää kesä on kyl ollu aika huikea. Enkä sano näin vaan koska sanon aina niin, vaan tää kesä oli oikeesti aika mieletön. Tänä kesänä toteutu yks mun pitkäaikainen haave ja unelma, kun sain olla koko kesän vapaalla jalalla mun opintovapaan ansiosta. Ei töitä, ei herätyskelloja, ei minuuttiaikatauluja - vaan se tunne, kun sä tiedät et saat olla koko kesän vapaa tekeen just mitä sä haluat. 

2 kaunista kesäkuukautta ja mä ehdin käydä Amsterdamissa kanaaliveneajeluilla ja Primarkissa crazyshoppailemassa, Brysselissä juomassa 100 €:n skumppaa ja tanssimassa ulkoilmaklubilla aamunkoittoon asti, mökillä Suomen suvessa rentoutumassa ja grillaamassa, Kroatiassa saarihyppelemässä ja festaribailaamassa. 

Life is good Ja opintovapaa jatkuu vielä vuoden. Eli nyt täysi focus kouluun ja toivotaan matkan varrelle lisää ihania matkoja ja seikkailuja sinne tänne. Matkakuume on hurjan korkeissa lukemissa nimittäin tällä hetkellä. Varsinkin kun kattoo näitä reissukuvia Kroatiasta. Kroatia on meille se home away from home 

peace out 

You May Also Like

1 kommenttia

  1. perfect girl, perfect blog <3 more pls!! :*

    VastaaPoista