I love UMF Croatia 2014

by - 16:45


Ultran eka päivä ja Hardwellin setin alku! 2 minuutin kohdalla räjähtää. Oltiin sattumoisin just sillon Stadiumin päädyssä istumassa ja saatiin hyvää viedomatskua. Muistan miten onnellinen olin, kun tuli mun kauan odottamani fireworks! Magical. Mun puhelimen viedoklipit on kaikki melkee stagen lähellä napattuja, joten äänenlaatu on aika karskia kun basso jytää :D Jeps, eteen oli päästävä.. ;)

Miten sen nyt sanoiksi pukisi... Ultra Europe ylitti kyllä kaikki odotukset. Mennen, tullen ja palatessa. Meno oli aivan MIELETÖN, Stadium tapahtumapaikkana oli todella upea, oli tilaa, bassoa löytyi ja staget ja valot oli visuaalisesti todella makeita! Vielä kun Kroatiassa aurinko laskee jo klo 8 jälkeen, niin valoshowt oli iso osa koko festaria! Järjestäjät oli mun mielestä onnistunu aivan loistavasti.

Nyt vieläkin on se lomalta paluu masennus päällä, ja tuntuu melkeinpä vielä liian haikealta jakaa kuvia ja videoita Ultrasta. Voi että kun tekisin tän reisuun uudestaan ihan vaikka heti!!! 3 päivää  edm-festareilla kyllä vaatii veronsakin, ja voitte kuvitella miten uni maanantaina maistui ;) Mutta nyt on taas levottomat jalat.. Next Destination...?!? xx

You May Also Like

0 kommenttia