Voiko olla niin onnellinen että poksahtaa? :D

by - 02:48

Long time no see dear friends n strangers! Päivät ja viikot menee niin nopeaa kun on hauskaa :) Tällä hetkellä musta tuntuu että jokainen solu mussa elää täysillä. Hurjan kliseisen kuuloista, I know. Mutta musta ei oo ikinä tuntunu tältä, ei ikinä! Joskus pienet pysähdykset ja säikähdykset on elämässä paikallaan, ja muistuttaa meitä mikä elämässä todella on tärkeää. Kesäkuun alussa säikähdin  mun oman terveyden puolesta ja sillon kun sen pelkää menettävänsä, silloin sitä vasta oikeen tajuaa kuinka ihana on olla terve! Ja kuinka kiitollinen siitä saa olla :) Selvisin pienellä säikähdyksellä ja lupaan etten enää ikinä pidä mitään elämässä itsestäänselvyytenä.
Mutta mun syvälliset pohdinnat sikseen ja jaan teille muutamia kuvia Satun rippijuhlista, joita vietettiin viime sunnuntaina :) Uskokaa tai älkää, mutta meidän pieni tsambu on jo rippikouluikäinen!?! Haha, minu matikkapäällä se tarkoittaa et isosisko alkaa olemaan jo vanha! Jaaaaaaaaaaaaiiiikssss!

ObS! HuoM! Nyt sitten ette naura! Haha, ei sitten yhtään myöhässä otettu mun Yo-kuvia. Tuota joo, pääsin ylioppilaaks siis -08, että morjens. Mun silloiset kuvat on ihan järkkyjä valokuvaamossa otettuja kuvia, joissa on yökki vihreä tausta ja kamala väkinäinen "elämä edessä"-hymy. Yakyakyak. Ja kun äiti haluaa suuret kehystetyt valmistujaiskuvat meistä niin pakkohan se oli tehdä päivitetty versio!
Bring it on. Tän virallisempia ette tule näkemään. Sorry Harry.

Semmoista settiä! :) Nyt Juhannuksen viettoon :) Pitäis malttaa eka nukkumassa käydä... Mut nyt jotenkin niiiiiin superenerginen olo et ei pysty! Huomenna ihanaa laatuaikaa ihanien ihmisten seurassa! 

p.s. Voi pojat! Tärkein meinas unohtua! Sini ja mä muutetaan yhessä uuteen kämppään! Siitä tulee niin ihana siitä meijän kämpästä että ei ihme jos poksahdan onnesta halki! Me, Pipa ja moti n noti <3 Happy Big family! Sain tänää avaimet käteen, eli muuttobisneksiä tiedossa ens vkolla ..;)


You May Also Like

4 kommenttia

 1. Hauskaa juhannusta Suvi!:) Äläkä poksahda, haluan vielä nähdä sut :D Kiva että maailmassa on onnellisia ihmisiä <3 Ja upeaa että ootte saanu kämpän!

  VastaaPoista
 2. Kiitus kiitus emppu! Laitoin sulle sinu blogsuun viestiä.. ;)<3

  Ja kiitus Pipuseni <3

  VastaaPoista
 3. Fait&Hope&Hapiness! ;)

  VastaaPoista