London pics!

by - 22:54

Hejjjj!! Tässä Lontoo-kuvatuksia höpönassut :) Oli kyllä ihanan rentouttava viikko. Pipa ja minä shopattiin ku pienet puput, juotiin ties kuinka monta vinkkupulloa yhteen viikkoon, kuvattiin videoklippejä joka päivä (priceless matskua :D), hengattiin Westfieldin ostarilla varmaan muutama vuorokausi yhteensä, käytii leffassa ihailemassa Zaci boyn sotapoikasänkeä, lenkkeiltiin hyde parkissa ku kovakuntoiset konsanaan, tehtiin sightseeing yhen lontoolaisen kanssa autolla, sheikattiin buutia jossain homomestassa... ja vähän kaikkea muuta maan ja taivaan väliltä.! :D Elämä hymyili Lontoossa, vaikka vettä satoi ja oli kylmä. Meidän hotelli oli suloinen ja ehkäpä kätsyimmällä paikalla ikinä (kivenheiton päässä Queenswayn metroasemalta). Lontoo on aina Lontoo. Voi jestas mä rakastan sitä paikkaa! <3


 Westfieldissä shoppailemassa. Oltiin tuolla harva se päivä. Niin noi miehetkin. Gaah, vitsi mua jännittää täs kuvas. Näkyy kilometrin päähän :D Nainen on paniiiikiiiiissssa!

 Lenkin jälkeen aamukahvit Starbucksista <3 Ja Motin boot camp...... Eli 200 vatsaa... Jeee.. No ei ;) thanks Pipa n Moti for keepin me in shape! (or tryin at least:))

hahahahaha Pipa yrittää avata Coronapulloa :D

Going Out! haha, elmopikkaritkin päässy kuvaan. Classy Suba, Classy.

Why so sad?? :D Eikö löydy baaria ? ;P

 Lenkillä Hyde Parkissa. Moti piiskas tätä naista lenkille joka päivä :D 

That's London Baby. Thanks Pipa for the BEST TIME EVER! <33 London would never be the same without you.


You May Also Like

3 kommenttia

 1. aaaw <3 thank YOU suba guapa rakas mussukkani! unohtumaton reissu oli ! :'D

  VastaaPoista
 2. VITSI MUUTEN mitkä habat sulla tos toisiks viimeses kuvassa OMG!HAHA!
  Sä oot mun inspiraatio NAINEN!

  hihi ei mul muuta <3

  VastaaPoista
 3. kiitos Pipaseni !
  haha, näyttää aika kyl habahabalta :D lähinnä kamalan miehekkään iso ja epämuodostunut :DD Mut kiitos, eiköhän se vielä siitä kehity ;)

  Goooo Pipaaaaa n Motiiiiiii! <3

  VastaaPoista