And they going gorillas, huh!

by - 11:41

Heeeei! Se oli sitten pikkupupupääbileet viikonloppuna . Varsinaiset pupupääbileet sitten tällä viikolla. Me aiotaan Sinin kanssa hostata meillä pääsiäisbileitä! Pitäähän tilanteesta ottaa vaarin kun kerran porukat lähtee reissuun ... (koputtaa puuta kovaaa)

 Uusi Beige bleiseri h&m ja kukkamekko vuoden takainen ostos topshopista! Vihdoinkin voin käyttää tuota kukkamekkoa, kun mulla on siihen sopiva bleiseri yhdistää. (ja kuitenkin ennen etkoille lähtöä vaihdoin tuon valkoiseen hameeseen, kuten sinillä :P Mut lupaan käyttää tuota viimeistään kesällä sit. )
Ja oli kaikin puolin onnistunu viikko, kun Sini, Mari ja saksalainen Mario oli mun luona kyläilemässä :) Mahtavaa, kun sai puhua englantia (ja vähän saksaa :p)! Tänä aamuna tytöt ja poika lähti sitten lentokentän kautta kotia... Ja mulle jäi jääkaappiin Marin tekemää namia kanapastaa eilisillalta! Yum yum! Kiiiiitoooos Marrreeee ;)

Nyt valmistautumaan Sushille! Meen syömään ekaa kertaa elämässäni sushi-ravintolaan. Jännittää! :D Sit duuniin ja illalla Jeppis Calling! :)

You May Also Like

1 kommenttia

  1. wuhuu me + u + party = never gets wrong.

    NIGGAS IN VAASA! (hah or not)

    see yaaa bebooo!

    VastaaPoista