Jouluaaton yllättävä käänne!

by - 21:20

Niin siitä kurkkuviiruksesta... Se oli sitten kuitenkin bakteerilähtöistä! Mun olo meni eilen niin heikoks, kun kurkku turpos turpoamistaan ja kuume nousi. Me lähdettiin tottakai ensiapuun, josta passittivat pikapikaa lähimmälle päivystävälle korvalääkärille. Lähin semmoinen oli sitten Seinäjoella, joten ei muuta kuin tyttö ja äiti taksiin ja hurjaa vauhtia sinne sairaalaan. Diagnoosina kurkkupaise ja ärhäkkä sellainen. Lääkäri joutui puhkaisemaan paiseen ja ei ollu kyllä kivoin kokemus se, kun kurkuun tyrkätään neulaa :/ Mutta olo helpottui heti, kun se paise saatiin pois. Jälkikipu oli tottakai aivan kamala ja puhe oli vieläkin puuromaista, mutta se ahistava myhky kaulassa oli pois!

 Ihmettelen vain miten näin paha bakteerien aiheuttama kurkkupaise ei ees käyny mielessä hoitajalla, jonka luona kävin torstaina valittelemassa kovaa oikeanpuoleista kurkkukipua ja turvotusta? :( Olis varmaan vaan pitäny mennä lääkärille asti. Toisaalta pikanielutesti, joka mulle tehtiin näytti negatiivista. Mutta eipä niihin kuulemma ole luottaminen.

Mutta yksi yö tuli sitten vietettyä Seinäjoen sairaalassa kirurgisella osastolla.. Aika erilainen joulu tälle vuodelle! Nyt sitten lepo ja antibioottikuuri jatkuu kotona. Haluun vaan parantua tästä et pääsen aloittamaan uuden vuoden terveenä <3

 Sain hyviä suonensisäisiä droppeja osastolla! :D

You May Also Like

0 kommenttia