Dejavu lashes!

by - 11:17

Tää tyttö tykkää pitkistä ripsistä:) Jos vaan olisin rikas opiskelija, niin ottaisin ripsienpidennykset uudestaan.
Nyt toistaiseksi aion tyytyä irtoripsiin aina tarvittaessa.. Saahan niihinkin menemään rahaa halutessaan, mutta en sit tiiä mikä tulis kannattavemmaks? Ripsipidennyksien kohdalla kun pitää muistaa et se huolto vie rahnua :/ Muttas mitä pitkiin ripsiin tulee, niin toivottavasti nää uudet ripsarit sais vähän ihmeitä aikaan! Eli siis d.j.v. beautenizer Fiberwig mascarat kyseessä, joiden teho perustuu niihin kuituihin. Ostin kicksistä tällaisen lahjapaketin, jossa tuli sekä tuollainen tuuheuttava, että superpidentävä versio. Näitä käytetään siis kumpaakin parhaan mahdollisen lopputuloksen saamiseksi. Huomenna pääsen vihdoin kokeilemaan!
 Mulla on ollu sitä ihan alkuperäistä fiberwig-versiota. Tykkäsin kyllä! Se oli vaan just se tuuheuttaminen, mikä puuttui. Ja kivoja nää ripsarit, jotka lähtee pois pelkällä lämpimällä vedellä :)

p.s Sunnuntai, uusin Glamour ja aamukahvia! Yritän kans täs samalla tilata smartphotosta kuvakirjan, jonka tekeminen mulla eilen jäi kesken. Tai siis, olin tehny 28 sivun kuvakirjan KANTTA VAILLE valmiiks, teksteineen, koristuksineen ja sit siihen sivulle tuli "on tapahtunut virhe" boxi. Jees, sinne katos se kuvakirja! Sain aikamoisen itkukohtauksen siinä vaiheessa :D Mut tänään uus yritys ;)

You May Also Like

0 kommenttia