Helsinki!

by - 23:31

Helsinki näytti taas parhaita puoliaan viikonloppuna! Viivyttiin vain la-su, mutta paljon ehdittiin nähdä :) Matkan tarkoitus oli saattaa Sini matkaan sinne Barcelonaan. Ja siellähän me Helsinki-vantaalla oltiin jo sunnuntaina aamu-viideltä heilumassa puoliunessa. Sini pääsi lennollensa, ja mä ja mirre palattiin hotskulle ottamaan powernapit ennenku suunnatiin shoppailemaan. Enpä ostanu paljoakaan, myyrmannin ostoskeskuksen Cubus oli ainoa ehdoton vierailukohde mulle, koska saan sieltä henkilökunta-alennuksen ;) GDINGGGG! Harmitti et se Forumin Cubus avataan vasta tämän viikon torstaina. Argh! 


UUuuhhhh, lambo-love..... ;)
Minä ja Mirre -ruutupaitatytöt!
 
Sinin jumbo-laukku oli niin painava! Elämäni ensimmäinen pummilla ajettu junamatka oli kyseessä tässä :D Mut vaan helsinki-tikkurila, joten lasketaanko se??
Jossain vaiheessa matkaa Sini tajus et sen laukku on aivan liian painava, joten se järjesti mulle ja mirrelle huutokaupan hotellihuoneessa :) Huusin itelleni muutaman kimulin paidan :D Ja ei me mistään rahasta siis kuitenkaan huudettu, kun kyse on vaan muutamien viikkojen lainaamisesta ;) 

Sain mm. tämän raitaneuleen itelleni :)
Ja tähän loppuun ne Cubuksen ostokset! Eli kuten kuvasta huomaa, aika suppeat shoppingit oli kyseessä. Ihan perustoppeja lähinnä nämä. Näiden lisäks ostin yhden neuleen h&m:stä ja siinäpä se saldo sitten olikin. Se olis nyt vähän vedettävä kukkaronnyörejä, ni riittää palkkarahat muuhunkin hauskaan tässä syksyn mittaan ;) 

You May Also Like

0 kommenttia