Elämysmatkailua

by - 19:25

...Oulussa! Viikonloppu vierähti Oulun kylmässä syysilmassa. Oulu oli kylläkin todella aurinkoinen, joten en ehtinyt niin kovasti masistella syksyä. Pohjoisessa syksy oli paljon pidemmällä, ja olikin ihan kiva palata etelään takas :D Oon kahdessa vuodessa siirtyny maailman kartalla 100 km etelään. Joten jos jatkan samaan tahtiin, n. 20 vuoden päästä oon jossain Liettuan kohdilla. Höh! Pitänee kiristää vähän tahtia ;)

Mutta siis, Oulu oli oikein piristävä elämys! Seura oli hilpeää ja ruoka herkullista (söin elämäni ensimmäisen kerran aitoa intialaista ruokaa, yumyumyum:) Hupisaarilla (tai ainakin siellä suunnilla) oli tää vanha tuhoutunut (tuhottu?) rakennus, joka oli täynnä hienoa graffititaidetta. Aivan mielettömän hieno! Tuli niin upeita kuvausvisioita 8) Tuolla ois niin makee ottaa päivänasukuvia! Haha, siel on kyl vissiin sortumisvaara, mut mitäs pienistä! :DD

 P.s Tää oli siel Intialaisessa paikassa... Siis täh? Excusi WHAT? :D:D Mut oli kyllä elämäni ystävällisisin palvelu tuolla ravintolassa! Ja ruoka oli taivaallista 8)

You May Also Like

1 kommenttia

  1. oi ihania kuvia! oulu on fuckin gangstaa! eikä ilmakaan näytä liian kylmältä. . :)


    <3, njipa

    VastaaPoista