It must be my lucky day....

by - 19:42

Sain tänään ilmaisen kampaajakäynnin! Tai no, pelkän hiustenleikkuun kylläkin :)  Piti hyödyntää tilanne, kun mua kysyttiin tulemaan...Latvoista lähti n. 4-5 cm haperoa. Pakkohan niitä huonoja oli nappasta poijes. Ois varmaan jääny menemättä, jollei tää tilaisuuus ois tullu vastaan. Enkä ees itkeny :p Kunnon sivuotsiskin palasi, kun en jaksanu niitä silmillä roikkuvia hiussuortvia enää katella.

 Aijai, tukka lyheni! Mut onneks vaan vähän ;) 
 Voisin panostaa vähän tähän kesän kuivattamaan ja vaalentamaan tukkaan...Kävin Kicksissä ostamassa  uuden muotovaahdon. Tuossa Björn Axenin muotovaahdossa on UV- ja lämpösuoja. Kuulostaa tosi hyvältä :) Katotaan nyt miten toimii käytössä! Tuon Lorealin color maskin ostin jo aikasemmin, mutten oo vielä käyttäny sitä :) Sekin kuulostaa toooooosi hyvältä! Kiksistä ostin myös nassunaamion, joka on ihan lempparikastia naamioiden saralla. 
 Näin namin huulikiillon sain Siniltä :) Tää on ihana! Oon ihan koukussa ja lisäilen tätä jatkuvasti... Yritän olla syömättä tätä :p (älkää pliis huomauttako mtn noista kynsistä :D)

P.s Ja voi pojat... Katoin eilen vihdoinkin tän Hachiko-leffan. Itkin melkeinpä koko leffan ajan:D Just tän takia en oo uskaltanu kattoo tätä leffaa aiemmin :( Mut nyt aattelin et on korkein aika.. Onneks katoin, oli hyvä leffa. Mut ihan liian surullinen :´( Itkin vielä leffan loputtuakin :D Tällaset koiriin liittyvät on vaan mitä ilemisimmin mulle liian herkkä aihe :´D 
Hachi ♥

You May Also Like

0 kommenttia