Puistoon pussikahville

by - 12:25

Yellow! kolmen vapaapäivän putki alko nyt! Ihan mahtavaa pitää pieni hengähdystauko. Nukuin aamulla myöhään, kävin salilla tekemässä tunnin treenin ja nyt pakkaan aamupalaa ja viltin kassiin ja suuntaan tuohon viereiseen puistoon nauttimaan auringosta -ja kiireettömyydestä :) Nannaaaa!! 

Kävin eilenkin aamupalalla puistossa :D Oli tosin pilvistä. Ja ruohonleikkaja tuli sabotoimaan mun rentoutumishetken. Uusin Company jäi vaiheeseen, joten saan jatkaa sen tutkiskelua tänään :) Ihana Ibiza-teema... ;)
Mun ruskettuminen on kyllä takkuillu tänä kesänä! Onko mulla liian korkea suojakerroin, 30? Pitäis nassulla olla tuo 30 ja kropalle ehkä 20, 25? En kuitenkaan pala niin helposti... Oon nyt syöny tuollasia aurinkokapseleita kolmisen viikkoa, toivottavasti niistä ois jotain etua tässä prosessissa! ;)
Sävyttävät kosteusvoiteet kasvoille on niin kiven alla! Miksei kaikilla merkeillä voi olla tuollaisia?? Tää on nyt Nivean joku ryppyvoide-versio, kun ei muutakaan budjettiin sopivaa löytyny sillon, kun näitä metsästin. Ihan toimiva tuote, plussaa suojakertoimesta 15 :)

Hih, mutta nyt se aurinko kutsuu!! Pakko päästä rillaamaan!! 

You May Also Like

0 kommenttia