HERE I AM!

by - 11:29

Still alive and breathing! Blogsuni mun tosin on aika heikossa hapessa :/ Laitan tänne aina jotain pientä epämääräistä, kun siltä tuntuu :) En kuitenkaan halua hylätä minu pientä blogsua ihan kokonaan ;) Joten katsotaan, kauanko blogsu sinnittelee :D

Katsokaapas, mitä löytöjä tein jc:stä tässä eräs kaunis kesäpäivä! Maanantaina, jos aivan tarkkoja ollaan. Vaasan Jc on aivan Dressmannia vastapäätä ja kun töihin tullessa näin ikkunasta ne pinkit "alehinnasta puolet" lappuset, päivä oli pelastettu :D Siinä sitä oli sitten innossa pidättelemistä, että maltoin odottaa kello kuuteen, kun pääsin juoksemaan kadun toiselle puolelle :) Ja löysin kaksi niin kivaa mekkoa:

 Ihana, ihana, punaisen oranssi maxi-mekko! (mekko on ehkä enemmän kyl punainen ku oranssi) Tuo oranssi viehättää mua tänä kesänä tosi paljon 8) Ja tuo toinen lyhyt mekko oli sitten täydennystä party-mekkoihin. Ostin samaisen mekon eilen myös valkoisena ;) 4,95€:n hinta saa toimimaan!!!
 

 Ostin jopa oranssin käsikorun Seppälästä. Nuo kaikki neljä on niin hipatsut!

Myös punainen on houkutellut.. Oon käyttäny koko kesän punaista kynsilakkaa ja ostin Gina Tricotista hauskan, punaisen pääkallovyön :) Vyö oli myös superhalpa, vain 1,95€. Riittävän painava syy ostaa se omaksi!

Mitäpäs muuta mulle kuuluu? 
Ei kovin ihmeitä.. Töitä. Auringonottoa aina silloin, kun ehdin. Eli tosi harvoin:D 10-18 työvuorot on surkeita auringonoton kannalta! Tänään ois ollu hyvä 12.30 -vuoro, mutta eihän siellä nyt mikään aurinko paista.

Lopuksi pari kuvaa viime lauantailta... Päällä mulla oli valkoinen mekko, jonka sain tuliaiseksi Siniltä Portugalista :) Se on niin suloinen. Ja niin mun tyylinen! 
 Ja minu hiukset jatkaa kasvamistaan! Jeeeee! Pitäis leikata latvoja, mutta kun ei raaski ;) Yritän pitää latvat kuosissa hoitoaineen avulla ja käyttämällä maltillisesti rautoja... Ehkä saan lykättyä leikkaamista myöhempään syksyyn :)
So long, Sisters! 
/Suba 

You May Also Like

0 kommenttia