Valmistujaisia ja synttäreitä!

by - 21:50

Hola! Minu pieni Pipaseni juhli valmistujaisia tänä viikonloppuna, joten takana on pari juhlinnan ja kuohuviinin täyteistä päivää...Ja joo, tulihan sitä kakkuakin syötyä enemmän kuin yhteen tän kokoiseen tyttöön mahtuu ja sallitaan. Rakastan täytekakkuja ihan hulluna. Täytekakut on todellakin mun heikko kohta ;) 
Oikeastaanhan meillä oli tripla-juhlat perheessä, kun Sini sai merkonomilakin (OISPA MINUNKI YO-LAKISSA TASSELI!! :) ja myös tutalla ja mulla oli syntymäpäivät lauantaina. Yhteisiä ikävuosia meille kertyi 100! Huh, ja mulle tuli 22-ikävuoden myötä pieni ikäkriisi :D Mut se meni ohi vuorokaudessa. Puuh ;)

Oih, oli todellakin onnistunu viikonloppu! Isosisko sai kyllä olla niin ylpeä pikkusiskostaan <3

Party Time! Minu söpö merkonomi :)


Yllätin itteni pukeutumalla punaiseen! Tää toppi-mekko -kombo on viimehetken juhlavaatekriisi-ostos h&m:ltä. Ihastuin tähän niin kovin! Toivottavasti löytäisin näitä vielä muissakin väreissä... Tää yksinkertaisesti pelasti mun vaatekriisin! Ja tästä vois olla hyötyä jatkossakin... :)
Uusi lempparikoru GT:lta.-75% alesta! :O
Ja sitten se mega-über-rakkaus-koru, jonka sain Jempulta ja Miialta synttärilahjaks ... Oih, mitä teinkään ansaitakseni näin hienon lahjan? Se on niin nätti!

p.s.Uusi merkonomi karkas Portugaliin, ja sitä myötä mullekin tuli niin kova matkakuume <3 Kunpa vaan voiskin skipata työt, ja ottaa äkkilähdön... Se olis kyllä jopa parempaa kuin täytekakku!!!

You May Also Like

0 kommenttia