Spray Tan!

by - 12:44

Hjelou ystäväiseni! Nyt se on sitten todistettu: päivä alkaa paremmin, kun oot ruskea! Olipas kiva herätä, ja huomata ruskeat käsivarret. Ihan kuin käsivarretkin olis jotenkin siromman näköiset ;) Ja nassu epämääräisen possupinkin sijaan ruskea. RUSKEA! Tästä se sitten lähtee se päivettynyt kesä. En palaa siihen kalpeaan possupinkkiin, en niin sitten varmasti. 

Onnistuneeseen aamuun on myös varmasti vaikuttanu auringonpaiste :) Ja sain lukea Rachel Zoen opusta kera aamukahvin. Löysin tuon kirjasen kirpparilta! Todellinen aarre :)

Ja tän rusketushehkutuksen sai aikaan eilinen suihkurusketus, jota kävin kokeilemassa elämäni ensimmäistä kertaa :) Tuli niin hieno väri ihoon... Kunpa tää nyt kestäis hyvin ne vajaat pari viikkoa. Halusin olla ruskea, kun lauantaina on Sinin valmistujaisjuhlat ja mun synttärit! Onneks mulla on kyllä varasuunnitelma, kun tää rusketus huuhtoutuu viemäristä alas: Soltanin itseruskettava, jonka ostin Bootsista (bootsilta?? Tän Bootsin sijapääte tuottaa aina päänvaivaa :D) Tää itseruskettava on huhujen mukaan kokeilemisen arvoinen! 

You May Also Like

1 kommenttia

  1. Hahaa! Tähän jää koukkuun I know! :D

    C ya sista!

    luv, yksi toinenkin ruskea Shnibanen.

    VastaaPoista