My Very First Converse shoes!

by - 13:08

Ostin elämäni ensimmäiset Converset Lontoosta! Hinta oli erittäin kohtuullinen verrattuna siihen, mitä Suomessa joutuu maksamaan näistä:( Omani sain opiskelija-alennuksineen 35 punnalla, eli tämän hetken kurssilla pyöritään hieman alle 40 €:n!


Uudet popot on niin supervitivalkoiset vielä. Haluun ne siihen `hieman tummuneet ´-vaiheeseen:D

Ostin vain yhdet korkkarit tällä reissulla, koska yritin panostaa käytännöllisiin ostoksiin. Nämä New Lookin yksilöt oli aivan pakko saada, koska halusin tuollaiset perusmustat korkkarit, joissa korko on paksumpi. Sini osti samaa mallia olevat leopardikuosiset. Ne on kyllä niin namit! GrRrR!! Oikeaa kokoa niistä lepardeista metsästettiin ympäri kaupunkia, ja voi sitä riemua kun me sitten löydettiin ne Westfieldin New Lookista... Riemulla ei ollu rajaa enää siinä vaiheessa :D


New Lookissa on parhaat korkkariapajat. Myös kenkien malli sopii mukavasti mun rumiin jalkoihin (mulla on sellaiset liikavarpaat :D) New Lookille plussaa myös opiskelija-alennuksista (joka oli nyt jopa -20%!!)

Jälkeenpäin harmittaa, etten ostanut useampi sandaaleja, enkä yksiäkään ballerinoja. Toivottavasti selviän näillä kahdella parilla alkuun ;) Nää sandaalit oli sellaisesta pienestä pilipali-kenkäkaupasta, jonne me eksyttiin vahingossa. Hinnat pyöri 10 punnan molemminpuolin, eli aika halpaa oli!
  
Löysin myös maailman parasta kynsilakkaa. Tai no, tajusin ostaa sitä, kun se oli Companyssa listattu Best Beauty Products -listakärkeen (päihitti jopa O.P.I:n lakat!!). Ei turhaan hehkutettu ei. Ihanasti levittyvä koostumus, kestää hyvin ja on halpaa :) Ja tyhmä kun olen, ostin vain 2 eri sävyä. Se on niin hyvä olla jälkiviisas:(
Barry M -kynsilakat 2,99£/kpl :)
 

You May Also Like

2 kommenttia

  1. siis saitko noi alennukset ihan sun suomalaisel opiskelija kortil ?

    VastaaPoista
  2. Sain juu! :)

    Kunhan siinä lukee student niin hyvin näyttää kelpaavan ;)

    Joskus on noita kamppiksia, jolloin alennukset on jopa sen -20%! Ei paha :)

    VastaaPoista