Hometown Glory

by - 22:01

Hjelou Hjöpönashut! Pikainen kuvapläjäys ennen kuin suuntaan keskustaan hakemaan Siniä töistä. Heitän pari somaa mutkaa siinä keskustassa, kuin vasta kortin saanet teinit konsanaan :D Ja popitan niin kovaa kuin Astran kaiuttimista lähtee. Eli ei pienintäkään pelkoa että bassot aiheuttais sydämen rytmihäiriöitä. Pöh!

Harmi, ettei tänne asti yltäny +20 -kelit. Éipä se tosin mua oo estäny vähentämästä vaatteita. Hitto vieköön, jos ne tukholmassa jo ottaa bikineissä arskaa niin kai mä nyt sentään voin lähteä fäbodaan ilman sukkia - ballerinoilla! Jeps. Kukaan ei kertonu että fäbiksessä oli VIELÄ PALJON lunta. Ja meri oli jäässä. GREAT!

Pic by Mirre

Pic  by Sini
Joo keskittykää jalkoihin, älkääkä mun naamaan :D
Pic by Sini
Ja yksi hieno kevät on saapunut! -kuva. Ihana kun kohta jo viehrtää kunnolla 8)

Mua niin aina huvittaa nuo katukyltit tuolla Karhusaaressa :D Olin tänään Pepin kanssa lenkillä ja kuvailin nuo vinksahtaneet kyltit. Ne on tosi hellyttäviä :D Kunpa niitä ei vaan otettais pois :( Mitäs pienistä, vaikka joku oliskin vähän eksyksissä. KYLTIT PYSYY PISTE.

Slummimaista meininkiä? :D
 Kävin myös mummilla kattomassa vähän jääkiekkoa.. Kaikista parasta jääkiekossa on kyllä ne tappelukohtaukset, joita ne pelaajat saa :D Aikuiset miehet tappelee. Ja vieläpä selvin päin. Uskomatonta! Mut se on viihdyttävää katteltavaa ne sellaiset kuumakallet, jotka heristelee siellä nyrkkiä ja leikkii vapaaottelijoita. En kannata väkivaltaa, mutta hienoa miten tosissaan ne sen pelin raukat ottaa :´)

TAPPELU! TAPPELU!
Tänään on ollu äitin ja mun Beck-leffa -päivä. Kävin myös siellä mummilla.. ja ja.. pistäydyin tapaamassa pienen pientä Xiaa! Niinan uutta suloista koiranpentua. Pyöräilin sinne ja repeilin koko matkan ku jouduin polkemaan Satun pyörällä. Siinä oli penkki niin älyttömän matalalla, ja tunsin olo nihan maahanmuuttajaks ku isuin ja poljin :D Ku niillä on aina niitä liian pieniä pyöriä:D
Lainasin pyöräilymatkalle Satun I love London -hupparia! Sori ja kiitos Satu :p
 SULOINEN XIA! :)
Nyt sitä Siniä hakemaan.
Hitsi vie, taisin laittaa sinille viestin etten halua namusia.
Ja nyt mulla tekee namusia mieli ihan hirveesti.
Toivottavasti meidän telepaattinen yhteys toimis tänään :D Ja sini ois mindreader!
Let´s hope for the best.
ADIOS!

You May Also Like

0 kommenttia