Mikä kesäloma?

by - 16:28

 Käsi ylös se, joka unelmoi KESÄLOMASTA! 2kk pelkkää lomaa. Ei töitä, ei koulua. Vain pitkiä, kiireettömiä ja lämpimiä kesäpäiviä ihanien ihmisten seurassa. Jos tulee fiilis et vois mennä rannalle, sit sitä menee rannalle! Pääsis kerrankin Provinssiin fiilistelemään...Vai miten olis juhannuskemut Kalajoella? Tai Roskilde Festival Tanskassa heti heinäkuun alkajaisiksi? Mutta jos oot töissä kesän jokaikinen viikonloppu, niin eipä siinä paljoa suunnitella festareita ei. Tää oli nyt vain kärjistetty esimerkki, eikä mun tuleva kesätyönäkymä. (haha, tai who knows, en oo viel tehny jatkosoppari kesälle :D) Ei kyse oo pelkistä festareista. Mulle suurin asia ois se, et saisin olla mun rakkaitten ihmisten kanssa.


Joo joo, töitä pitää tehdä tai muuten oot niin laiska ja köyhä että huhhei. Mutta mitenkäs jos ois tarpeeks rahaa säästössä, ja vois skipata koko kesätyöhomman? Se vasta olis jotain se!


Mun moraali ja kunnianhimo työnteon saralla on ihan pohjalukemissa. Elämässä on muutakin kuin työnteko, joten ei  vähempää vois kiinnostaa. Sillä välin, kun keräilee sitä rahaa siellä töissä, voi mennä monta hienoa tilaisuutta ja hetkeä sivu suun.

Eli siis äkkirikastumista odotellessa... Ja onnea kaikille illan lottoarvontaan :D 

/Suvi, joka ei vieläkää oo voittanu 150 000 onnensanoista! PÖH!!!

You May Also Like

0 kommenttia