GOOD MORNING BALTIMORE!

by - 13:06

Me nautittiin tuhkimon kanssa aamuauringosta olkkarin sohvalla makoillen! Tuhkimo rakastaa ottaa nassulle aurinkoa :D Ihanan rentouttavaa maata auringon lämmössä. Aivot sulaa, eikä tarvi ressata mistään!
Aamukahvi käden ulottuvilla.
Nyt alko valmistautuminen Lontooseen!  Otan minu pienen Harrods-kierrevihon mukaan reissuun, johon oon kirjoitellu ja liimaillu kaikkea inspiroivaa! Leikkelin ainakin uusimman Glamourin (ubs, sorry Hanna!) himoituimmat beauty productsit ! :) Joita jokaisen tytön ja naisen kuuluisi kokeilla... Hmmm, I´M IN!   
Kuvailin teille myös eilisen shoppailukierroksen satoa. On aikas hankalaa olla ostelematta hirveästi kaikkea kevätuutta... Mutta pakko malttaa mieli, kun haluan säästää Lontooseen rahaa. Missiona on ostaa BASIC juttuja, joita oikeasti tarvin nyt jokapäiväiseen pukeutumiseen.
Farkkuliivi, Vero Modasta -50% alennuksella. Oon jo kauan haaveillu farkkuliivistä, jonka voi heittää löysien tank toppien ja t-paitojen päälle, tai yhdistää jonkun kukkarimpsumekon kanssa! Toivottavasti tää täyttää nyt ne mun "basic" -kriteerit ;)
Täydellisyyttä hipovat Boyfriend-shortsit, Gina Tricotista. Jos olisin saanu päättää, olisin skipannu nuo kulutetut kohdat.. Mutta hyvä tästä tulee! 
Kukkarimpsupaita Gina Tricotista. Tää on sitä mallia, joka on eestä lyhyt, ja takaa pitkä. Olin erittäin skeptinen tätä mallia kohtaan, ennenkuin sovitin. Tää olikin tosi suloinen malli :) Ja alle sopii niin pinkki, kuin mustakin toppi. Haen ehkä tällaisen vielä vaaleankeltaisena. Purkkirusketus+vaaleankeltainen+ KEVÄT = 10 POINTS!!!
Ja hankin vihdoinkin mustan pitkän tuubitopin, sekä mustan pikkutuubin. Näitä on kyllä kaivattu niin monena kertana, kun on valinnu vaatteita baariin:D Aina puuttuu olkaimeton toppi tai sitten tuubirintsikat. Tässä on hyvä alku. Sitten vain lisää niitä värejä... Ja tarvisin myös niitä pitsisiä tuubirintsikoita ;)
Semmoista vain tällä kertaa :) Täysin vapaa viikonloppu tiedossa. Oon niin tyytyväinen, kun on salitreenikin tälle päivää jo tehty. Eh, olin aamukuudelta jo reippaana nostelemassa painoja! HALUUN BIKINIKUNTOON :D Mulla on liian monet ihanat bikinit tuolla vaatekaapin kätköissä jemmassa ;)

You May Also Like

2 kommenttia

  1. ihanat shortsit!<3

    terppa, nipa

    VastaaPoista
  2. Tilasin sortsikelit jo tammikuussa.

    MISSÄ NE VIIPYY????

    VastaaPoista