11.3.2011

by - 12:22

Hola beibs! Long time no see :) Tänään ei oo mun perjantai. Meidän piti mennä Sinin ja Marin kanssa kattomaan illalla Basic Elementiä @ Night club Fontana, mutta nyt Sini on kipeenä ja suunnitelmat kaatu kasaan. #!''**!PIIIIIIIIP!##'' Mutta näitähän sattuu... Onneks se oli vaan Basic Element :P Ja tärkeintä et Sini nyt toipuu!

Tänään ei siis tiedossa mitään hurjia bileitä. Sen sijaan töitä 5,5 h, ja sitä ennen h&m:lle kiertelemään, joskos jotain kivaa löytyis. Käyn ainakin vaihtamassa yhden neulepaidan ja avaamattoman sukkahousupaketin (haha, olin ostanu XL-kokoa :D) 

Ostin tässä yks päivä tuon Escadan Taj Sunset kesätuoksun. Kevätfiilis ihan taattu jopa tässä loskasäässä :)
Seuraavana keväthankintalistalla on uusi puhelin. Tiedetään, jankkaan tästä yhä ja aina vaan, mutta nyt aion ostaa sen ihan oikeasti :p Lupaan ;) Käyn hakemassa sen huomenna Gigantista (toivon hartaasti, että ei käy vakiogigantit, toisin sanoen "ne on varastosta loppu") Tää mun haluama puhelin ei ollu mikään viikon megatarjous, joten uskon et mahikset on aika hyvät!

Mutta jotain hyvää tässäkin päivässä on.. Arvatkaas kellä on tänään synttärit?? Vihje: se on pieni, karvainen ja todella söpö!
...
Paljon onnea rakas Pepi 14 v. ♥ 

You May Also Like

2 kommenttia

 1. :( suckkkkssss toi fona. :((( FUCK MA LIIIFe....

  Ui ui ui, ostit ton escadan tuoksun <333 se oli iiihananannananan::D::D::D::<33<

  luv, sini.

  VastaaPoista
 2. Se on kyllä niin ihanaaaaaaa se tuoksu <3 Voisin yli-käyttää sitä..gaaaaah 8)

  Ja älä ole surullinen pipa :( Kyllä vuusia mahdollisuuksia vielä tulee!! Nopeemmin, mitä uskotkaan :)

  VastaaPoista