Saturday night

by - 19:00

GDING! Sunnuntai- möhöilyjen kera jaan teille eilisistä Pipan synttäreistä 3 kuvaa. Pipalle askartelemani synttärikortti + pari epämääräistä kuvaa uudesta vaaleanpunaisesta röyhelöhameesta in action! Loput kuvat on niin hassuja, että tuskin saisin asianomaisilta julkaisulupaa :D Hih, kiitos Marille kuvista:)

Se vaaleanpunainen röyhelöhame pääsi eilen käyttöön! Se oli aikas suloinen, vaikka itse sanonkin. Tuo mun naamalukema on yhtä freezing ku ilma ulkona. Yritin retusoida sitä, mutta lopputulos näytti enemmän tai vähemmän siltä et olisin saanu turpaani/olisin epämuodostunut kasvoista. Epäilen silti etteikö ne muut olis muka parempia vaihtoehtoja :D Miten voi oma naama niin ärsyttää tässä kuvassa?!?
Ei se voi olla niin hankalaa pysyä paikallaan kuvissa, eihän? :D Jokaisen tytön röyhelöunelma Seppälästä. Lempparikorkkarit New Lookista.

Oli niin hauska ilta :) Kaloreita palo varmaan miljoona, ku tanssittiin niin paljon ja me viksut tytöt päätettiin vielä hölkätä baariyön päätteeks kotia, että pysyttäis lämpimänä :D Hölkkälenkki baarista kotiin oli kyllä jotain ihan uutta mullekin ;D

Nyt vedän peiton korviin, mussutan sipsujen murujämät kulhosta ja angstaan ku namuset on loppu!

You May Also Like

2 kommenttia

 1. hahah thank you suba ku saatiin olla teille ;D

  "angstaan ku namuset on loppu" HAHAHA:D:D

  terppa, Sini.

  VastaaPoista
 2. olkaa hyvät! Eikä tarvi kiittää edes, mun pitää kiittää että tulitte :D Teidän pitää tulla taas pian uudestaan :)
  Se basic element sitten ainakin viimeistään ;)

  ♥ Suba

  VastaaPoista