keskiviikko 9. helmikuuta 2011

Dressmann feat. The Rolling Stones!

Wowza! Olin eilen töissä pitkästä aikaa ja täytyy sanoa että olin ihan superinnoissani näistä The Rolling Stones-teeppareista, jotka tuli myymälöihin eilen! :) Yhteistyösoppari The Rolling Stonesin kanssa on iso juttu, ja oon kyllä tosi iloinen Dressmannin puolesta! Ite haluan ainakin nämä kaksi t-paitaa mallistosta itelleni hankkia:


Myymälässä näyttää hienolta ja paljon kivoja uutuuksia on tullu ja on vielä tulossa. Odottakaahan vaan, kun näette kevään aikana tv:ssä pyöriviä mainospätkiä. Haba-haba ja zing zing, sanon minä! :D Malttakaahan mielenne, vielä näette.

The Rolling Stones -paidat löytyy kuvien ja hintojen kera Dressmannin uudistetuilta nettisivuilta; ja täältä löydät muuten myös ne 2 mainospätkää jotka pyörii tällä hetkellä telkussa ;D 

Mitä mieltä te ootte noista t-paidoista? Joko on liian nähty juttu? :) 

p.s. Jos farkkuja kaipaat...Ostakaa itellenne tai poikaystävälle tai isälle tai veljelle Nevada-farkut! Kampanjahintaan 14,95€ 8) Ihan super-halvat farkuiksi :)  En oo ite sovittanu noita, melkeinpä mieli tekis kokeilla, joskos niistä ois "boyfriend" -farkuiksi, niitä ainakin raaskis vähän raastimella raastaa ja saksilla leikellä... ;) 

p.p.s. Tää "mainostus" tuli sitten ihan omasta aloitteesta. 

Nu är det dags att säga nati nati ♥  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti