second hand -löytö

by - 22:57

Löysin tänään Spr:n kirpparilta aivan uuden veroiset mustat saappaat. Kultaiset yksityiskohdat korossa sekä varressa sopii hyvin yhteen mun uuden laukun kanssa :) Korot näissä on aikas mummot :D Mutta aivan mielettömän ihanat jalassa, kuten arvata saattaa.

Ja kotimaisuus kannattaa! 

Ostin myös vihdoin ja viimein uuden ripsivärin :) Sinin suositeltua Maybellinen Lash stilettoa, päätin itsekin testata kyseisen ripsarin. Minimani on niin paras kauppa kyllä ikinä, ostaessa yhden maybelline- tai loreal-tuotteen, sai maybellinen define-a-lash -ripsarin kaupan päälle. Ihanaa, ihanaa, ihanaa. Vihaan niitä ota 3 maksa 2 -juttuja, tai osta 2 tuotetta ja saat pienen säälittävän kynäterottimen kaupan päälle! 
Minimani on muutenkin kiva, kun siellä on kivaa pikkusisustuskrääsää, ja päiväyksen umpeutessa elintarvikkeet myydään -50% (ei kuten esim.cittarissa ja prismassa -30%) Monesti puoleenhintaan tuotteissa on pari- kolmekin käyttöpäivää vielä jäljellä. OON KYLLÄ KUNNON MUMMO! :D mummokengät jalassa kuljen kaupassa kyttäämässä tarjoustuotteita...uuh holy smoke, my future seems so bright!

Hmmm.. Mitäs muuta. Oon koukussa pariin kosmetiikkajuttuun, jotka ostin Lontoosta. Ensinnäkin, Aussien hoitava ja voluumia antava muotovaahto on aivan ihastuttavaa. Epäreilua, miten halpaa Aussie oli Lontoossa! Täällähän niistä saa maksaa ittensä kipeeks. Bootsilla 2 Aussie-tuotetta maksoi muistaakseni yht. 6 £. Superdrugilla ei edes sitä! Toinen uusi ihastus on Batiste dry shampoo, joita löytyy erilaisia tuoksuja. Itse valitsin tämän tropicalin, ja tää todella ajaa hyvin kuivashampoon asemaansa :) Hinta oli 2-3£ paikkeilla :)

You May Also Like

0 kommenttia