London, part 2.

by - 19:59

Tässä näitä lontoo kuvia jatko-osan muodossa!
En tainnut mainitakaan et mun lompakko varastettiin Lontoossa? :D No okei, on n. 7,5% mahdollisuus et oon tiputtanu sen, mutta uskon et joku sen ehti mun laukusta nappaamaan mukaansa. Olin juuri tehnyt elämäni laukkulöydön, ja hypättiin Sinin kanssa oxford streetillä bussiin. Matkaa ehdittiin taittamaan vain muutama minuutti, kun jo hypättiin Sainsburyn ruokamarketin kohdilla pois. Tehtiin ruokaostokset ja kun tuli aika maksaa ostokset, huomasin kauhukseni et lompakko ei ollu laukussa. Bussi oli todella täynnä porukkaa, ja kello oli lähemmäs yhdeksää illalla. 

 Aamu tai ilta, ovelia ovat nuo taskuvarkaat. Ja mikäpä sen antoisampi hetki työntää käsi toisen laukkuun, kuin täpötäysi bussi, jossa ihmiset seisoskelevat vieri vieren :( Hetken panikoitua ja numerotiedustelujen jälkeen sain suljettua kortin ja löydettiin tiemme poliisilaitokselle (joka oli yllättäen todella lähellä primarkia !) Jäi ihan hyvä mieli, kun se poliisisetä oli niin mukava. Sini hoiti pääosin puhumisen ku mongertelin jotain siansaksaa kaiken sen panikoimisen jälkeen:D Että semmoinen turistikohtalo sitten sille reissulle. Otan kyllä opikseni tästä episodista, ja oon supertarkkaavainen laukun ja taskujen kanssa jatkossa!

Afternoon Tea at Harrods? Yes, please! 
Well hello there Charlie!
 
 Carnaby street. Arvaatko mikä liike kyseessä? :)

 Bussia odottelemassa.
Yum Yum cake! Marks & Spencer Chunky Chocolate Cheesecake. (vain 1£ kakkupala) Niin nameja snackseja noissa ruokakaupoissa... Miksei suomessakin voi olla tämmöisiä??
 
Meidän hotelli sijaitsi Prince´s Squarella. Parinsadan metrin päässä kulman takana olikin sitten Bayswater road, joka johti suoraan Oxford Streetin ostosapajille :)
Supersuuri korkokenkä!

Haha, kattokaas mikä osui eteemme pienellä kujalla Oxford Streetin kulmilla? :)

Oli kiva, kun ehdittiin näkemään nuo joulukoristukset! :)

 Olisin kyl mieluummin voinu matkustaa tällä kuin julkisilla :P Ehkä sitten joskus!
  
 Huomenna paluu arkeen koulun muodossa. Tärkeysjärjestyksessä ensimmäistä sijaa tosin pitävät huomenna pankissa ja poliisilaitoksella asiointi. Toivottavasti kaikki olis kunnossa ja saan paperihommat hoidettua... 
Wish me luck! /Suvi

You May Also Like

0 kommenttia