sunnuntai 26. joulukuuta 2010

Goodies

LONTOO TJ 7!!! Mehän tosiaan varattiin lokakuussa matka lontooseen, ja aivan uskomatonta että se on jo melkein käsillä! Toistaiseksi tiedetään vain se et lennetään Blue 1:lla -ja lentoaikataulut ja hotelli tietty, muuten on kaikki käytännönasiat ja kartan tutkailut tekemättä! Tänään sitten omistaudutaan suunnittelemaan matkaa hieman lähemmin, mm. lippujen tilausten selvittämistä julkisiin ja eri nähtävyyksiin :)

Ainakin pitää heti alkuviikosta suunnata matkalaukkuostoksille (en todellakaan aio lähteä millään vanhalla pikkuruipelolla, sillä tuon mukana ihan takuuvarmasti muutaman kenkäparin... ;)Lontoosta joululahjoihin,
sain Siniltä ihanan sormuksen joululahjaksi <3 Bijou brigitte luki lahjalaatikossa ;) Tää on niin sitä, mitä oon halunnu ja mitä en vaan oo osannu ostaa: A REAL SATEMENT RING :D Sain myös tietenkin muitakin lahjuuksia, koska kilttinä oon yrittäny olla. Uuden ison tyynyn, pyjaman, tuoksupakkauksen, kosmetiikkaa, kylppärijuttuja, rahaa...
Sinin antama sormus! Ja ihanan törkeen näköset kynnet, jotka ei tee oikeutta tuolle sormukselle :/
Sain jotain tosi kivoja Avon-meikkejä lahjaks :)

Sitten jotain juttuja, jotka haluan jakaa sydämeltäni.
Tää neutrogenan  daily scrub on KOUKUTTAVAN IHANAA! Tän täytyy olla jokin uus koostumus, koska en oo aikaisemmin törmänny tähän vihresän sävyiseen...?
 Hinta-laatu -suhde toimii. En luovu. Jos tää on briteis halvempaa ni ostan tätä jemmaan ;) Ostan sieltä kyl tietysti ensisijaisesti kaikkee sellasta, mitä Suomesta EI saa. Oih, aina niin ihanaa kokeilla kaikkea uutta! Tiiätte varmaan tunteen? :)

Muita koukuttavuuksia:
Oon rakastunu tuohon Lumenen Vitamin C+ -meikkivoiteeseen, jonka ostin paremman puutteessa femmalla. Sävy on loistava mun talvi-iholle ja meikkivoide on sopivan kuulas ja kosteuttava :)
Ja samoin Avonin seerumi kuiville latvoille on ollut ihan korvaamaton nyt kun kasvattamisoperaatiokin on käynnissä :) Auttaa myös tukan sähköisyyteen. Tuokin kustansi vain 2,90€.

Ja Got2b. smooth ´n chic hiuslakka on aivan ihanan tuoksuinen! Ei mikään strong hold, mutta tuoksu on ihastuttava hiuslakaksi :)
Ja sitten ihmeiden ihmetys: MIKS MUN IHO EI OO KUIVUNU VAIKKA ON NIIN HITSIN KYLMÄ?? Mun iho kuivuu aina leuasta talvisin. Uskon, että oon tänä vuonna fiksusti huolehtinu vitamiinit kuntoon. Oon syöny ainakin hiusten kasvun edistämiseen tarkoitettuja Evonia-kapseleita, tiedä sitten niistäkö se johtuu. Ja tukkakin kasvaa, ME LIKE <3 (Tai sitten se kasvaa ihan normisti :p) löydät esim. täältä lisää tietoa tuotteesta! (Ja tuo yliopiston apteekin ilmoittama 28.55€ on kyllä aika yläkanttiin verrattuna esim. Anttilan hintaan (n.21€)!

Sen pituinen se! Nyt jouluista rentoutumista ennen työviikon alkamista...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti