the white christmas cliché feat. my new haba-haba black dress!

by - 23:54

Laitoin eilen mun hammasvalkaisuliuskat ekaa kertaa kokeiluun. Jänskää! Eli sorruin p.s I love fashionin tehokkaaseen mainontaan ja tilasin isosmile.comista omani, kun kerran -10% hurjan alennuksenkin sain. Tuotteen tilaus ja toimitus oli posiitivinen yllätys; vaivatonta ja nopeaa! Oma kymmenen päivän valkaisukuuri tipahti postiluukusta viikon sisään tilauksesta. Nyt vain tuloksia odottelemaan..
My new dress (picture hm.com)

Ja löysin h&m:ltä little black dressin... Vihdoinkin jotain uutta bilevaatetta. KUULUUKO SANA BILETYS ENÄÄ EES MUN SANAVARASTOON??? :D Tää malli on niin perussettiä, ihanaa sellaista. Kutkuttais ostaa smasiesta mekosta myös tuo puuteriyläosa-versio. 
Lovely <3
 Tultiin tänää Sinin ja Mirren kaa Jeppis Cityyn! Ihana tavata äitiä, isiä, Satua ja Pepiä pitkästä aikaa <3 ihan hurja ikävä :) 

Ja oon lupautunu lähtemään huomenna Jeppiksen yöelämään. Haha, kävin Melodyssa viimeks kesällä :D Sini taitaa edelleen olla hieman skeptinen mun aikomuksista. Mutta aion kyllä ihan oikeesti lähtee! :D
Oon kesän jälkeen ollu ainakin vähintään ajatuksissani Melodyssa :D Tää kuva on Oulusta, Saran ja Robinin luota. Kaukana kotoa on oltava aina jotain tuttua ja turvallista...;)
Mut täällä jeppiksessä oli kunnon meno päällä ku tultiin, kaupatkin oli keskustassa jopa yhdeksään asti auki tänään! Pyörähdettiinkin sitten Riviera Maisonilla ihastelemassa ihania sisustusjuttuja. Mitään ei tarttunu matkaan, koska tajusin että käyttötili menis miinuksille, jos ostaisin jotain :p

p.s. Uuh, löysin muuten maailman ihanimman neuletakin GT:sta!! Ei todellakaan mikään akryylikammotus, vaan uskon tän olevan puuvilla-akryyli-angostuura-sekotuksensa vuoks paljon parempaa matskua. Voi jestas oon hehkuttanu sitä nyt kaikille ; "tää ei oo se ällöttävä akryylineuletakki, vaan tässä on myös sitä angostuuraa!!:D" Ja angostuura on siin angora :D Pitänee esitellä sitä huomenna, se on niiiiiiiin ihanan mallinen! 

You May Also Like

0 kommenttia