Hair Gone Darker

by - 22:34

Jee!Uusi sävy tukassa saa heti fiilikset kattoon :) Tulevalla viikonlopulla voi myös olla osuutta asiaan... Huomenna junalla kohti Oulua! Ja siellä sitten toivottavsti PaRtY HaRd ;)Ja shop til I drop. Maybe. ♫▬♫▬♫▬♫

Shoppailusta sain pientä esimakua tänään, kun eksyin kaupungilla asioidessani Carlingsille katsastamaan tarjontaa... Ja löytyihän sieltä jotain pientä kivaa: tuo allaolevissa kuvissa oleva luonnonvalkoinen t-paita napituksilla. Uuh, tää on niin mielettömän mahtavan mallinen<3 ja ihana saada jtn vaaleeta päälle nyt heti ku sävytin tukkaa tummemmaksi. Tulee mieletön kontrasti! Ja ostin myös tuon RESTERÖDS-pipon. Kauan epäröin korallin väristä, mutta onneks uskaltauduin ostamaan. Tää on ihanan pirteä!

 photos by my dear sister Satu <3
Esittelen mun ihania uusia lepardisukkia!
MISSA PIPA??? Kaulakoru ihana synttärilahja empulta<3
TAALLA PIPA!

Eli tän tyttösen sijainti on tällä hetkellä Jeppis city. Tulin iltapäivällä Tuhkimon kaa bussilla. Se oli Tuhkimon eka bussimatka, ja hienosti meni tytöllä :) Turhaan jännitin tuota bussimatkaa lemmikkieläimen kanssa. Tosin en kyllä uskaltais lähtee koittaa mitään pikavuoroa sunnuntai-iltana Vaasaan Tuhkimon kanssa (=bussi tupaten täynnä, ja varmasti mahtuu niitä allergisia joukkoon)

Nyt tämä pipa-pää menee nukkumaan, ni jaksaa huomenna riehua 8)
Love. /Suvi

You May Also Like

1 kommenttia

  1. hair gone darker and mood gone lighter :D

    Wuuu! :D
    pidä hauskaa oulussa!:D

    <3: toinen pipsu pää njipsu

    VastaaPoista