lauantai 23. lokakuuta 2010

NEXT STOP:VAASA!

Että sitten semmoinen päivä. Halki Suomen tultiin ja peppua tuli taas puudutettua aivan liian monta tuntia junan penkeillä. Turha toki valitella, onpahan noita paljon pidempiäkin matkoja ;) Sitä vaan on tottuneempi siihen vaasa-helsinki -väliin, niin tää halki-poikki-idästä-länteen ihanalla taajamajunalla on aikas erilaista. Onneksi saatiin oma vaunu aina jyväskylästä melkein seinäjoelle asti, sai kattoa sinkkuelämääkin oikein volyymit katossa :D
Kiva olla kotona taas reissun jälkeen :) Tosin aina mulla jää sellanen pieni haikea fiilis, kun lähtee Joensuusta. En oikeen osaa selittää tarkemmin, mistä se tulee. Jotenkin siihen itse lähtöön kai on jääny tietynlainen tunnetila; kun pienenä tyttönä lähdettiin kesän päätteeks Joensuusta takas kotiin niin mummi ja ukki jäi mummolan ovelle haikeasti vilkuttamaan. :´)
Ja hei mikäs tää lumi-juttu nyt oikeen on?!?
En tykänny nyt lumesta sitten niin yhtään...
 Arvaa mikä eläin? :) Tony osas tehä tämmösiä paremmin ku mä :/

p.s Laitan myös hieman myöhemmin tänne kuvia meidän vaellusreissulta. Saattepahan todistusaineistoa että toden totta vaelsin ;) 

p.p.s Ostin Joensuusta mun ekat nahka-legginssit! Ne on tosin vaan 50 %" nahkaa", kun toinen puoli niistä on tavallista trikoota. Ja oon niiiiiiiiiiin ihastunu! Miten oikeen selvisin ennen ilman näitä???!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti