lauantai 23. lokakuuta 2010

Hiking

Eli elämäni ensimmäisen kerran tuli tehtyä vaellusreissu. Jos ei lasketa leirikoulua, eikä pieniä metässä rämpimisiä ;) En ois vielä 5 vuotta sitten kuvitellu, että musta vois tulla tämän sortin ulkoilmaihminen :D Oon aina kauhistellu luonnon helmassa vallitsevia alkeellisia oloja... Lähdetäänpä nyt sitten vaikka siitä perusseikasta, kuten vessa :D Eipä kauhistuta näköjään enää, sillä nautin kyllä vaellusreissusta ihan mielettömästi! 

Vähän jänskätti etukäteen, kun netistä luin että Kolin "Herajärven kierros" on luokiteltu vaativaksi. 4o km ei oo mikään älytön matka, mutta voi jestas niitä nousuja! Loppupeleissä oli todella soppeli, kun jaettiin vaellus kolmeen päivään. Maanantaina 10 km ->yöpyminen kodassa. Tiistaina 20 km -> yöpyminen vuokratussa mökissä. Keskiviikkona 10 km ja jo keskipäivän pintaan oltiin takasin autolla :)
Hyväuskoisen Suvin ajatukset siitä, että 10 km=piece of cake karistettiin hyvässä vaiheessa ensimmäistä 1o kilometrin rupeamaa... Eheh.
Onnistuin jotenkin aina välttelemään sitä kartan lukemista kuvaamisen verukkeella ;)
Ja välillä päästiin tietä pitkin... Jouduin roskapussin kantajaksi. Mut en todellakaan valita, kun mun ei tarttenu kantaa sitä meijän rinkkaa ;)

Tässä tää vuokramökki. Tää tuntu jo patjoineen ja kaminoineen ihan luksukselta siihen kylmään kotaan verrattuna! (30€ neljätä henkilöltä/yö, joten ei paha)
Nää vuohet ja pässit ne vasta oli hauskoja veijareita. Ne vaikutti hyvin mukavilta ja lempeiltä aluks, mutta sitten kävikin ilmi et niillä oli jotain meitä vastaan ja ne yritti sabotoida meidän pientä lautta-matkaa :D
Kattokaa nyt ku tuo iso kiho vetää tuosta narusta:D Ihan hassuja!
Päästiin onneks toiselle puolelle ilman karvaista kyytiseuraa :)

Olispa noita kuvia muistikortilla vaikka kuinka, mutta maltan mieleni ;)

Nyt utta vaellusreissua kevääksi suunnittelemaan. Ei muutakuin Kalottikierrosta kehiin, joka kiertäis pojoismaita tuolta ylhäältä.. Vaivaiset 800 km tuo olis :P Voitte googlata aiheesta lisää, jos innostuitte ;) Ehkäpä ihan realisesti katosttuna vois pistää sen Karhunkierroksen seuraavaksi toteutettavaksi.

Mutta nyt luonto-Suvi on jonkin aikaa offline tilassa, sillä aion nauttia kaupungin tarjoamista mukavuuksista ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti