Chica bomb babys!

by - 22:19

Ihan mielettömän hyvä fiilis :) Ulkona tuulee niin kovaa, et pelkäsin lentäväni veteen palosaaren sillalta:D Mutta mitäs pienistä tuulista, kun muuten on niin hyvä fiilis. Hyvää fiilistä on ollu luomassa mukava päivä opiskelujen suhteen. Oon tyytyväinen ku sain yhen raportin kirjoitettua ja lopputulos oli vieläpä tosi hyvä mun mielestä! Ja pesin pyykit, mistä tuli kans hyvä fiilis. Ja kun me syötiin Tonyn kaa tacoja. Ne on mun lempiherkkua :) Voisin syödä niitä vaikka kuinka paljon, ja syönkin niitä aina aivan liikaa...

Ja tuli hyvä fiilis ku ostin yhen Tigi-herkun :) Ja sainkin heti pitkän lämpimän suihkun jälkeen testata sitä tukkaan! Mums. Vaikuttaa tosi salaiselta, kun se on pussukassa:D Voin esitellä sitä vaikka joskus sitten, kun se eksyy kameran näköpiiriin.
Ja pikaisella kirpparikierroksella löytyi uusi elukka! Tämän voin kiinnittää johonkin talvitakkiin, kun siinä on kätevät klipsuttimet :) Toivottavasti se ei oo oikea.... No ei se varmasti oo ;D Uusi lemmikkielukkani maksoi 1,50 €.
Ja sitten meidän pieni Tuhkimo aka Milli nappas sen mamilta ja retutti sitä :( Ja sit ku tuhkimo oli tarpeeks retuttanu sitä, se suostu poseeraamaan nätisti kameralle. Tuhkimo ei oo koskaan ollu mikään maailman fotogeneettisin katti :D Se on niin vikkelä liikkeistään, siinä se probleema!

You May Also Like

2 kommenttia

  1. :O !! luulin jo et olit tehny tuhkimosta aka millistä turkiksen! hahah!

    t. sini

    VastaaPoista
  2. haha, noi ei nyt millistä! :D

    VastaaPoista