back in business

by - 23:15

Haloi! Hiljaista on taas ollut täällä rintamalla. Hiljaiselo jatkunee lauantaihin asti, kun taas pääsen kotiin, Vaasaan, toimivan nettiyhteyden pariin. Huoh, oon yrittäny latailla valokuvia muutamaan otteeseen ja nyt luovutin. Mokkula ei todellakaan pelitä täällä keskellä ei mitään. Ollaan Tonyn kanssa palautumassa meidän vaellusreissulta täällä minne sivistys ei ihan yllä ;) No ei, eipä tää oo kuin 20 km Joensuusta pois päin tämä meidän perheen loma-asunto, joka on mun lapsuuden mummola :)

Ja mitä siihen vaellukseen tulee, niin HUHHUH olipahan reissu! Mielettömiä maisemia, hauskaa seuraa ja fyysisesti haastava maasto. Reilut 40 km oli vaelluksen saldo, ja toteutettiin se kolmessa päivässä eli aika leppoisaan tahtiin. Pakara- ja reisilihakset on kiitollisia kaikista niistä nousuista. Ei vedä mitkään cross-trainerit vertaa niille nousuille! Vasta-alkajana selvisin omasta mielestäni tosi hyvin vaellusreissusta, mutta tunnustettakoon että en lukenu karttaa pahemmin, kun muut hoiti sen osuuden ;) Joten pääsin vähän helpommalla :P

Huomenna vielä katsastamaan Joensuun tarjontaa. Mielessä siintää jotain kivoja ostoksia. Ja lauantaina aikasin juna kohti Vaasaa! 

/Suba

You May Also Like

0 kommenttia