mistä näitä ideoita oikeen tulee

by - 19:31

Hello my pumpkins!

Nyt on ihan ihme fiilikset päällä. Ihme ideoita pukkaa koko ajan uusia, ja tekis mieli tehdä ja ostaa yhtä ja viidettä. Toisaalta on kovin väsyny olo, ja mieli tekis vaan olla sohvalla ja möhötä koko päivä. Kirjoitin eilen kalenteriin listan asioista, joita haluaisin tehdä tänään. Lista näytti tältä: käydä salilla, leipoa, lukea venäjää ja saksaa, kiertää kirppareita, sisustaa, shoppailla, soittaa pianoa, blogata, valokuvata... Todellisuudessa asioita piti aamulla prioriteerata, mistä johtuen lukujärjestyksen suunnittelu, kursseille ilmottautuminen ja laskujen maksaminen pitivät tiukasti kärkisijoja. 
Haha. Hain  vihdoin vanhat lukion venäjän kirjat kotoa. Yliopiston survival russian -kurssi oli ihan hepreaa mulle ja värittömät mustaa valkoisella -monisteniput ei motivoi opettelemaan. Väriä kiitos mulle, niin johan alkaa oppimaan! Ja aikas söpö kalenteri mulla, vai mitä? :)
Sain Siniltä näin hienon taulun, joka toimii tästä lähtien viikottaisena inspiraation lähteenä. Leikkelen siihen viikottain jotain uutta ja kivaa, josta voi ammentaa ideoita :) Tällä viikolla inspiraationa toimivat miesten kauluspaidat, jotka ovat käytännöllisiä ja omani ainakin kovin miellyttäviä ja laadukkaita käytössä. Hankintalistalla on myös lämpimiä polvisukkia ja säärystimiä. Syksyn tullen silmää ovat miellyttäneet ruskean eri sävyt, kuten hunaja ja sinappi ja suklaa ja latte... Hurmaavia syysvärejä kerrassaan! Myös meikkipussin sisältöä olisi aika päivittää. En saa mielestäni i.d. mineralsin meikkivoidetta. Sitä olisi pakko jo päästä testaamaan!! Myös nude huulipuna ja uusi lumiväriduo piristäisivät minu nassua :) Sinillä oli tuota BeYoun luomiväriä, ja ihastuin sävyihin ja pigmenttiin Sinin tavoin tosi paljon :) ME MUST HAVE.

Huomenna sitten pitkästä aikaa yliopistolle pyörimään. Tiedossa tulkkausta 9-12 :) Spännande!

You May Also Like

0 kommenttia