I´m in love...

by - 20:33

..with my new jeans! Kesän kukkahamoset on vihdoinkin tämän tytön osalta vaihtunu farkkuihin. Kiitos.
Tänään menin raita-linjalla. Syksypuoli vaatekaapissa tuntuu vielä kovin suppealta, joten vaatteet oli hieman ykisipuoliset vielä tänään ;) Vettähylkivä takki on uusi hankinta h&m:n lastenpuolelta. Huivi on lempiväriä ja UFF-löytö muinaisilta ajoilta. Kiilakorkonilkkurit din skosta on todella matalat, mutta i-h-a-n-a-t. Unelmoin uusita kiilakorkonilkkureista. Unelmakengät löytyy Biancosta, sponsorit on tosin vielä kateissa...

En ees muista millon viimeks olisin ollu näin innostunu farkuista 8) Ostin yhdet basic slimmit farkut h&m:ltä toissapäivänä kympillä (mun päällä 8) , ja tänään kävin innostuksen vallassa kaappaamassa toisen parin. H&m:llä on farkkukampanja menossa, joten mikäs sen sopivampi ajankohta täyttää farkkuhyllyä.
Kymmenen euron alennuksen jälkeen sain nämäkin alle kympillä. Jes!

Tänään oli ihan mielettömän kylmä ulkona. En tiedä johtuiko se ulkona vallitsevasta säästä tai kofeiinin puutteeesta, mutta aloin himota Dressmannin neulepaitoja ja vaarinpaitoja. Malli kera olkasaumoineen ja reiluine vyötäröineen ei ehkä oo paras vaihtoehto, joten parasta pysytellä naisten malleissa. Kauluspaitoja sen sijaan kyllä tarttisin... ;) Miesten kauluspaidat toimii mainiosti kera neuletakkien :)

Ja sitten se syksyn toinen ihastuksen kohde, eli ruutupaidat... Saanen esitellä tämän syksyn ensimmäisen vaatekaapissani :) H&m:ltä tämäkin.

Vaatteista sujuvasti kämppä-asioihin:D Tässä muutama sneak peak kuvatus mun ehdottomista lempparijutuista täällä kämpässä ;)
Kukapa nyt ei sohvasta tykkäis<3

MUN PIANO <3<3

Tuo lasitiiliseinä on niin yksinkertasen hieno yksityiskohta!
JA SE VAATEHUONE<3<3<3
Lupaan laittaa lisää kuvia jo viikon sisään, kunhan saan keskeneräisistä jutuista valmista.
 Kuten esimerkiksi et miten saan tän hienon keittiön kattovalaisimen kattoon kohtisuoraan pöydän päälle. Se koukkhommeli on vino ja tuosta lampusta ei saa sitä hommelia ruuvattua, joten siinäpä sitten pähkinä purtavaks!

Työt ja muut hommat on vieny niin paljon aikaa parina viime viikkona, mutta ens viikolla pääsen  onneks keskittymään kouluun ja kotiin :)

You May Also Like

0 kommenttia