Fried Friday

by - 21:47

Oon vaivannu pientä pääkoppaani jo tuntikaupalla tässä koneen ääressä. Tavoitteena tutkia sopivimmat lennot ja hotelli Lontooseen. En todellakaan oo hyvä tässä.. Liikaa vaihtoehtoja, liikaa ajateltavaa... Mut ehkäpä se tästä :)


Onpas ollu kertakaikkisen sateinen ja harmaa päivä. Mutta onneks Sini toi vähän vauhtia ja piristystä tähän päivään :) Se on niin hassu se Sini.

Päivän kuvasaldo on aika ruokapainotteinen.
 Me syötiin kunnon pöperöt Thai Housessa! Friteerattujen kanapalleroiden määrää ei laskettu, eikä liioin sitten niitä kaloreita. Massu oli hieman täynnä kieltämättä...

Mutta aina on tilaa erinomaiselle porkkanakakkupalaselle! Ja kylläpäs olikin moist kakku. mm-mm-mm.

Aikas peto tuo njipa, kun sillä on sen uus lepardihuppari päällä! Ja noin viekas katsekin 8)

Syömisen lomassa ehdittiin myös kiertelemään kaupoilla. Ostin jotain pientä ja näppärää. Mm. Ruutupaidan Ginasta (semmoinen metsurin ruutupaita:D) ja pari kivaa korua Glitteristä. Ehdottomasti coolein ostos lähti mukaan Citymarketista: Sini osti tän eilen, ja koukussa oltiin kumpainenkin aamuun mennessä. Joten pitihän mun mennä myös tää hakeen itelleni. Sini havaitsi tän hyväksi myös peitevoiteen asemaan :D

Kyseessä siis Garnierin roll-on -silmänympärysvoide, joka toimii samalla peitevoiteena. Ihan mielettömän kätevä!

You May Also Like

2 kommenttia

 1. sini är sååå söööt! och det är så lustigt hur du har satt in hennes bild många gånger, jag skrattade jättemycket när jag såg det. gulligt till max!

  VastaaPoista
 2. haha, joo några gånger :D Blogger vill inte samarbeta med mig, pööööh :(

  Kul att jag märkte först hemma på datorn att fotona på inläggen är lite åt skogen 8) Undrar varför bloggern funkar "normalt" på min egen läppäri.
  Men int e de så farligt, när det var Sini på bilden :P En söt flicka, som du sa ;)

  /suvi

  VastaaPoista