My Weekend

by - 11:21

Wazzzzzzaaaaap sweeties?? Suba´s back in business. Sunnuntai on mahtava viikonpäivä, koska sillon voi vaan hyvällä omallatunnolla löhötä koko päivän! Eilenkin toteutin Sinin kanssa esimerkillisen mainion sunnuntain. Tosin tää kyseinen sunnuntai alkoi vasta kello kahden paikkeilla ;) Heräsin ekan kerran yhdentoista pintaan hirmuiseen sateeseen, ja olo oli aikas kamala. Ekana voi vaan kysyä itseltään, että mikä ihme olo tää on, kun ei mikään noussu ees päähän eilisiltana :D No mut mitä ilmeisimmin ystäväiseni tequila on  kuitenkin jonkin verran vaikuttanu. Gding!
Ja nyt takaisin arkeen... Onneks vasta kolmeks töihin, ja muutenkin vähän työtunteja tällä viikolla. Me likes a lot!

Tässä viikonlopun kuvasaldoa:

Me käytiin yhes kiinalaisessa syömässä lauantaina, ja me oltiin ihan vakuuttuneita et me saatiin nuudeleiden sijaan spagettia. Mikä pettymys!
Peace Out! Olipas halpa outfitti rahallisesti päällä lauantaina: 4€:n monki-tunika ja 1€:n bleiseri kirpparilta. Haha, I´m cheap.

Parvekkeella kuohuviiniä ja poikapeliä! Sinin tuleva mies on nyt sitten Ronn Moss. Melkeen tuli Hulk Hogan, mutta onneks ei.
Ja piirsin kuvan Sinistä ja Mossista.

Sitten me eksyttiin lauantai-illan päätteeks baariin, mistä ei löydy mitään kuvasaldoa. Tämäkin baarireissu opetti taas saman vanhan viisauden: OTA MUKAVAT BALLERINAT MUKAASI LAUKKUUN, KOSKA JOSSAIN ILLAN VAIHEESSA PÄKIÄT ON TULESSA JA KENGÄN REMMIT EHKÄ RIKKI. Kuten sinin kenkulille kävi :( Tällaisia reissuja varten tarvii semmoiset kokoontaitettavat ballerinat!

Sunnuntaina kujeilin uudessa lempitopissani. Se on Ginan alesta napattu ja tykkään siitä ihan hirmuisesti! Pidempi toppi vaan alle ja päivän asu on ready to rock. 

Mulla oli vissiin Bad Face Weekend, koska jokaisessa kuvassa oon laittanu jonkn jutun mun naaman eteen tai sitten vain ilmeilen hassusti.
My beutiful little petunia! Sinin hiukset... Oon niin kade.  Jos tuo ei ois mun sisko, kävisin leikkaa sen tukan ja liimaisin omaan päähän 8)

Ja oli aivan pakko laittaa kuva tästä h&m:n mekosta, jota sini sovitti eilen. Kattokaa nyt, kuinka suloinen! Tuossa kuvassa ei tuo materiaali ja väri pääsee kylläkään oikeuksiinsa. 
Käyn kyllä itekkin sovittamassa tuota joku päivä... 

Lady Gaga -inspired dress from h&m.  LOVE IT.

You May Also Like

0 kommenttia