life is what happens

by - 22:58

MAMMA MIA HONEYBEES!
Mun kuvasaldo tältä päivältä on säälittävät yksi julkaisukelpoista kuvaa, ja sekin onneton otus oli pitkän työn takana saada julkaisuun tänne blogsuun. Yritin muokata;vääntää, kääntää, sävyttää, pehmentää, rakeistaa. TYÖN TULOS?  nO EI AINAKAAN TÄÄLLÄ NÄHTÄVILLÄ :D jumissa jossain Picasassa. (itse muokkausosuus onnistui, mutta sen valmiin saaminen tänne olikin sitten asia erikseen) JOSKUS MUSTA TUNTUU ET SUUREMMAT TAHOT ON VASTAAN MUN BLOGGAAMISTA :D 
Nyt pistän nassun umpeen ja laitan suukkuun suussa sulavaa Fazerin tummaa suklaata. Meen pesemään nassulin ja kömmin peiton alle Tonyn viereen. Otan kalenterin mukaan ja kirjottelen muuttoa koskevaa hankinta ja -muistilistaa. Huomenna heti aamusta Jyskiin ostamaan peiliä ja mielessä on myös yksi kiva hyllykkö kylppäriin.. Aamupäivästä meen myös ihanan Hannan luokse vierailulle. Mainion energinen aloitus päivälle siis tiedossa!
 
p.s arvatkaas kuka kattoo kohta tästä telkulta The Hills ja the City -jaksoja? 8) NO MINÄ! Tuskin maltan odottaa. Kuka tulee mun kaa viettää sit joku ilta The Hills ja The City maratooneja? ;)
 
PUSS O KRAM.
 :p

You May Also Like

0 kommenttia