Playsuit

by - 23:06

Good evening people! Se olis sitten vapaapäivä vietetty mukavuuksien merkeissä. Päivän kohokohta oli vuokrasopparin allekirjoittaminen :) 16. elokuuta saadaan avaimet uuteen 58 neliömetrin kaksioon.. En millään malttais odottaa! Sisustusjuttua oon jo pikkuhiljaa ostellu, enimmäkseen jotain kettiö- ja kylpyhuonetekstiilejä. IKEA-reissu on suunnitelmissa toteuttaa vkolla 31, joten sieltä alan kehitellä ostoslistaa tässä pikkuhiljaa... Eipä oikeastaan mitään suurempia hankintoja sieltä, pääosin jotain pienempää sisustustavaraa, ja se kauan haaveilemani vaaterekki :) Hmm.. mutta toisaalta mulla kyllä on se vaatehuonekin ..;) tarvinko siis vaaterekinkin? Ei mulla toistaseks ainakaan mitään niin hienoja vaatteita oo, mutta onpahan sit yksi syy lisää hankkia esittelykelpoisia vaatekappaleita ja kenkiä.


 Aikoinaan kirpparilta ostetut haalarisortsit pääsi ekaa kertaa käyttöön. Kunnon vapaapäivän rentoiluvaate :) Nuo h&m alkuperää olevat haalarit kustansi mulle muistaakseni 2 €.
 Hui! Pelkään aina siinä rannassa vankilan edustalla, että joku hullu karkaa sieltä vankilasta ja nappaa mut!


Ajelulla päädyttiin myös Minimaniin ruokaostoksille ja ostin samalla henkareita. 5 kpl:n nippu henkareita maksoi tarjouksessa 2€. Nappasin 3 nippua, mutta lisää täytyy kyllä käydä ostamassa... Haluun vaihtaa kaikki henkarit noihin puisiin. Pitää samalla kattoa, jos minimanissa ois hame- ja housuhengareita tarjouksessa.... Niitäkin tarvis!

Nyt meen mussuttaa peiton alle dallaspullien täytettä (poltin ne vahingossa päältä :D) Huomenna taas työpäivä ja uudet kujeet. Olis kyllä jo kiva mennä kouluun ja unohtaa työt vähäks aikaa... Odotan innolla opintojen alkua. Mielenkiintoisia ja vähemmän mielenkiintoisia kursseja tiedossa :) Mutta odotan kyllä eniten sitä koulurutiineihin palaamista, leppoisaa ja vähemmän leppoisaa yliopistofiilinkiä ;)

You May Also Like

0 kommenttia