MUSE.LOVE.HELSINKI

by - 14:45

CIAO bellas! Nyt on kahden päivän tiivis helsinkireissu takanapäin. Oli lyhysti sanottuna AIVAN MIELETTÖMÄN IHANAA, ja MUSEN keikka oli taivaallinen :) Sen kuvailemisessa ei adjektiiveja säästellä. Matkaseurana mulla oli Sini ja Mirre. Girls, who sure know how to have fun... ;) KIITOS SIITÄ TEILLE!

Helsinkiin saavuttua me tarvittiin joku paikka missä vähän laittautua, niin me päästiin hotellin sauna- ja suihkutiloihin, koska hotellihuoneita ei vielä luovutettu. Ja meijän piti päästä jonottaan kaisaniemen puistoon A.S.A.P!
Minä ja mirre jonottamassa porttien avautumista. Mukana meillä oli paaaljon vettä, sekä juorulehtiä viihdykkeinä. Kiitos Mirrelle topin lainasta; se pelasti mun asun ;) Pikkulaukku, jonka löysin yksi päivä RETROsta 50 centillä, osoittautui varsinaiseksi tilaihmeeksi!
Pitkän ja haastavan jonottamisen jälkeen päästiin alueelle, ja vieläpä aika hyvän matkan päähän lavasta - verrattuna siihen koko massaan, joka oli ahtautunut Kaisaniemen puistoon :D
White lies <3 Laulajasta napattu kuva screeniltä.
Ja sitten MUSE<3 Ihan kreisi oli meno!

Seuraavana päivänä herättiin lyhyistä yöunista huolimatta aikaisin. Helsingissähän ei nukuta, kuuluu mottoni ;) Yöpymispaikkana toimi Hotel Arthur, joka on aivan Kaisaniemen puiston vieressä. Sijainti oli siis loistava :) Hotel Arthur on semmoinen meijän vakkaripaikka.

Aurinkoisena ja lämpimänä päivänä en vois kuvitella mukavempaa asua, kuin eilen toteuttamani MUSE T-PAITA ja Sortsit. Haluan elää siinä haavemaailmassani, että Suomessa on aina näin lämmin ja voin käyttää sortseja nyt ja aina ja ikuisesti.
Happy Faces <3 -Kiitos Sinille upeista kuvista-

Oih, Helsingissä on aina niin ihana meno ja fiilis päällä<3 Maltoin hetkeksi istahtaa alas ja tankata Fransmannin herkullista kanapastaa :) (Sinin ja Mirren mielestä kävelen liian nopeasti koko ajan :D Vaikka yritin koko ajan hidastaa tahtia... Mutta kun mulla oli niin valtavasti energiaa eilen, niin minkäs teet!)

Tähän loppuun vielä yksi ehkäpä pokkarin hämärimmistä videoklipeistä, joka tallentui Kaisaniemen puistosta, Musen keikalta maanantai-iltana :D ei päätä, eikä häntää.


p.s. ostoksista kuvaa tulossa myöhemmin.

You May Also Like

4 kommenttia

 1. Miten sä saat sun kuvat noin isoksi? Mun on tosi pienet :/

  VastaaPoista
 2. hyvä kysymys... mä en oikeen ymmärrä noista kuvamuodoista ja koko -jutuista. Lataan ne vaan tänne ja laitan et "erittäin suuri" siitä kuvakokojutusta :D

  VastaaPoista
 3. asukokonaisuus on erittäin kesäinen, siitä puuttuu vain "liian lyhyt solmio" :D // rasmus

  VastaaPoista
 4. Rasmus, no sehän se. Kyl se solmio ois antanu vähän särmää tuohon outfittiin :D Mutta on se vaan hyvä että sulta saa näitä tyylivinkkejä. KIITOS :)

  VastaaPoista