MORE BOHO FOR ME, PLEASE.

by - 19:59

Indiskan Ota 2 maksa 1 -tarjous houkutteli ostamaan 2 koristetyynyä :) (VIHAAN MUUTEN NIITÄ OTA 3 MAKSA 2 -tarjouksia :D) Kaksi tyynyä sain hintaan 7,90€. Pakko käydä kyllä huomenaamulla hakemassa 2 lisää, ennekuin suuntaan kohti Jeppistä! Jotain ihanan Boheemia vielä noiden kavereiksi!

1.Ihanan boheemi yläosa GT,4,90€.  2.Pitsituubiyläosat seppälästä, 3€kpl. 3.Värikäs graafinen toppi/mekko GT,4,90€. Ostin tuommoisen myös mustana. Tarttinkin kipeästi toppeja, joissa selkäosa on syvään uurrettu..

Eksyin tänään tosiaan Ginan alen loppurysäykseen punaisten SALE 2,90/4,90 -mainosplakaattien ansiosta. Odotukset ei ollu kovin korkealla, mutta päädyin kuitenkin kiikkuttamaan ainakin 8 vaatekappaletta sovituskoppiin. Ja mikään niistä ei ollu lopullisia ostoksia (kuvassa).  Nuo löydökset oli taas sitten sen "sovitetut vaatteet paikoilleen" -prosessin löydöksiä. And damn I like them ;)

Ilahduin niin kovin, kun Tonyn äiti lähetti tällaisen IKEA-tuliaisen :) Kynttilät on niin ihania! Mutta ei siitä sen enempää, iskee se PIIPIN PIIP-MASENNUS!!111! :D

Upeeta.mahtavaa,mieletöntä. Viikonloppu vapaa ja huomenna suuntana Jeppis City :) Oon kyl todella tyytyväinen tän päivän saavutuksiin; töissä, shoppailemassa ja muuttopakkaamista! Nyt vielä pari laskua maksuun, ja jonkin soritn Budjetin laadintaa :) Palkkapäivä oli vasta viikko sitten, ja tililtä on hupentunut liian paljon. Typerät takuuvuokrat. 
ADIOS MY FRIENDS!

You May Also Like

0 kommenttia