I wanna be as brown as Chocolate Chip Cookies

by - 14:05

Home sweet home! Vapaapäivää viettelen kotosalla jeppiksessä, nyt odottelen aurinkoa esiin niin saisin vihdoin ja viimein otettua hieman väriä tähän hipiään :)Pääsen vihdoinkin testamaan Hawaiian tropicin aurinkotuotteita kiitos Sinin. Sini ainakin on kovasti kehunu, joten ostan kyllä itelleni jonkun aurinkosuojajutun :) Toivottavasti en joudu turvautumaan tänään tuohon Self Taniin!
Nuista Chocolate chip cookieseista kuva siksi, että oon niiiiiiiiiiin koukuttunu niihin! Voiko olla mitään parempaa maidon kaveriksi? Ja miksi oi miksi niitä on aina kaapissa, kun tuun kotiin käymään? Keksirohmu ei voi vastustaa!

Kaivoin äitin lehtikätköistä vinon pinon sisustuslehtiä, joita äiti on vuosien mittaan ostellu kirpputoreilta. Yritän inspiroitua tulevan uuden asunnon sisustamisesta! Kun nyt vain olisi se asunto... Toivokaamme parasta, että pian tärppäis!
MTVltä tulee taking the stage marathon nyt, joten kattelen sitä kunnes aurinko sallii näyttäytyä (tietenkin voin ruskettua pilvienkin läpi, mut ei se oo niin hohdokas tapa auringonottoon ;)
Oon ihan yksin kotona, mikä on aika hassua. Sini on vielä nauttimassa Helsingistä Pitbull hurmoksessaan, Satu lähti biitsille ja äiti, isi ja pepi on Joensuussa. Jos tuo aurinko ei pian näyttäydy, lähden varmaankin pyörähtämään kirpparilla tai kaupungilla. Adios Amigos!

You May Also Like

0 kommenttia