Finnimyrkky

by - 19:41

Rumin otsikko ikinä :D Mutta aihekin on sen verran ruma, että menkööt nyt tämän kerran. Finnit; nuo turhin ja tyhmin asia ikinä. Sanakin on niin ruma, että yököttää.
Tämä tuju aine on tehokas kuivattamaan uudet inhat punaiset pallerot ihossa;

Eli kyse on apteekista saatavasta Basiron geelistä, joka on tarkoitettu aknen hoitoon. Toimii mainiosti paikallisena täsmähoitona finneille. Voi pojat tämä kyllä oikeasti toimii! Tästä en luovu ;) hinta muistaakseni noin 7€ kieppeillä. 40g putkilo kestää ja kestää ja kestää...

Ja T-alueen kasvovoiteista vannon Vichy Normaderm -sarjan päivävoiteeseen, joka vähentää epäpuhtauksia. Oon ihan selvästi huomannu tän taltuttavan pienet inhottavat mustapäät nenässä. T-alueella käytettynä tämäkin puteli kestää. Joten hinta-laatusuhde on kohdillaan! Hinta muistaakseni n.22€ :)
Mutta toisaalta tiedän myös sen, että pahaan akneen ei auta mitkään ulkoiset ihmemönjät. Aknesta kärsineenä tiedän, kuinka turhauttavaa on syödä terveellisesti, liikkua, ja hoitaa ihoa hellävaroen ja huolella, kun mitään muutoksia parempaan ei ihossa kuitenkaan tapahdu! Onneksi lääkkeitä on olemassa, joilla akne saadaan kuriin. Taisin omalla kohdallani syödä lääkkeitä vuoden päivät, ja voi kuinka onnellinen olinkaan kun muutoksia alkoi pikkuhiljaa näkymään :) Vahvojen lääkkeiden syönnillä oli toki haittapuolensakin, kun iho kuivui todella pahasti. Ja eipä se lääkkeiden syöminen koskaan niin hyvästä oo :( Mutta oli se sen arvoista, aknea ei oo sen koomin täälläpäin näkyny ;)

You May Also Like

2 kommenttia

 1. Heips, olen seuraillut blogiasi jo pitkään mutta kommentoin vasta nyt, olen kyllä ihmetellyt miksei blogisi saa enempää kommentteja sillä minusta tämä on tosi kiva blogi :)
  Mulla on tuota samaa geeliä, ja kyllä auttaa hyvin. Saako tuota nykyisin ilman respetiä? Mulle lääkäri kirjoitti reseptin aikoinaan. Tuo auttaa muuten tosi hyvin alkaviin finneihin, niihin kun tuntee että on tulossa kun iho on arka.
  Mun täytyy sijoittaa seuraavaksi tuohon päivävoiteeseen, iho on tosi likainen t-alueella.

  Kiitos tästä blogikirjoituksestasi :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos! Kävijöitä on google analyticsin mukaan kyllä jonkin verran, mutta ilmeisesti kukaan ei uskalla kommentoida -tai sitten ei vaan vielä ole ollut mitään aihetta kommentointiin :D Joten kiitos sulle kun uskalsit! Ilahduin suuresti :)
  Ja tuosta Basironista... Ilman reseptiä saa. Ja kokeile ihmeessä tuota Vichyn kosteusvoidetta, olen varma että huomaat eron pitkällä juoksulla! :) /Suvi

  VastaaPoista