you´re a pisa work.

by - 21:49

JIIIIIIIIPPPIIIIIIIIIIIII!!!!! :) :) oON NIIN ILONEN KU MUN KAMERA TULI TÄNÄÄ POSTISSA<3 Nyt on just sellanen fiilis et vois raiskata Caps lockia ja huutomerkkejä ja hymiöitä vaiks koko illan! 8)

Saanen esitellä uuden perheenjäsenen:
NIKSU

Viimeiset kuvat Samsungin pokkarilla tässä olkaapa hyvät. Nyt riitti kiitti. Tästä lähin samsungi saa lähteä mukaan vaan kaikista hurjimpiin pirskeisiin ;)
Hain tänään samalla postista trendiltä tulleen tilaajalahjan. Hyi että, mikä kammotus tuolta paketista paljastuikaan. Ehkä kauhein rumin hirvein ja ällöttävin laukku. Ja jos oikein ymmärsin niin tää laukku on 129€:n arvoinen?? Siis mitä ????+???? LUMI-merkkinen kammotus kyseessä. Tää laukku edustaa kaikke sitä, mitä inhoan laukuissa:
-Malli: kamala
- Materiaali: kiiltävä, kamala, haisee uimaleluille (semmonen kuminen tuoksu, mikä on uimarenkaissa sun muissa ;D)

Kiukuttaa vaan tuommoinen, kun nuokin rahat vois laittaa johonkin hyödylliseen. MITEN OIS TRENDI JOS NUOKIN RAHAT LAITETTAIS VAIKKA HYVÄNTEKEVÄISYYTEEN.  tai hienoon laukkuun:D:D:D
Noh ilmainenhan tuo oli, mutta en pääse tästä suuttumuksesta nyt ylitte ihan heti :)

 Muuten kuuluu ihan hyvää, eiliseltä Tampereen reissulta tulossa kuvamateriaalia aivan lähiaikoina. Ja mikä tärkeintä; ostoksista :) Oli niin hupaisa reissu! Kyllä mulla vaan on niin ihanat tytöt, ettei kellään<3 Tampereella oli menoa ja meininkiä ja hUHHUH ku oli porukkaa! AC/DC:N keikka pisti kaupunkiin vähän vipinää. Me laskettiin Sinin kaa aluks vastaantulevia AC/DC -paitoja, mut jossain 20 kohilla me seottiin jo laskuissa. Reissun tärkeimmät asiat saatiin kuitenkin hoidettua: Sinille silmälasit ja eräälle nätille uudelle ylioppilaalle lahja :) Hih, pääsen ottamaan viikonloppuna nätistä uudesta ylioppilaasta valokuvat ja odotan niiiin innolla! Mulla on niin paljon inspiratatiota kuvien suhteen. Toivottavasti onnistun! Sitä ennen ostoslistalla vielä parille muulle ylioppilaalle lahja ja lauantaille juhlamekko :) Yksi ihana yksilö Indiskassa varauksessa, nyt vain toivon semmoista ihmettä että indiskaan tulis perjantaina -2o % alennus kaikista mekkosista... Ainahan sitä toivoa saa;)
kiitos.anteeksi.nyt lukemaan käyttöohjeita.//suba

You May Also Like

0 kommenttia