Save all the Teddy Bears

by - 16:42


Kirpputoreissa ja kierrätyskeskuksissa on aina niitä nallealtaita, mistä tahtoisin "pelastaa" kaikki nallukat ja pehmoeläimet :( Sen takia yritän välttää niiden pehmoeläinten  katseita, ettei mulle tuu pakottavaa tarvetta ostaa niitä. No kun ne on niin suloisia ja säälittävän näköisiä :( Tänään oisin voinu pelastaa pari nalleotusta SPR:n kirpparilta.

Tänään oli joku ihme huono kenkätuuripäivä. Kaikki alkoi Vegabondin harmaista kiilakorkonilkkureista, jotka bongasin eräästä kirpputoripöydästä. Koko oli 37 ja hinta vain 4€! Koko osottautuikin aivan liian isoks, joten en lähteny sit millekään villasukkaselittelylinjalle. Ne olis ollu tooosi ihanat ja hyväkuntoiset.. PÖÖH. Huono tuuri jatkui SPR:n kirppiksellä, jossa bongasin nää siniset kiilakorko-avokkaat. Olis ollu ihan iskemättömät, mutta koko olikin kauhistuttavat 39. PÖÖÖÖÖÖÖÖH.

Kirpparilta löysin kuitenkin sitten jotain Tonylle.

Eksyin myös h&m:lle, ja siellä pyörivät alennusmyynnit oli positiivinen yllätys :) Kesämekkoset olivat molemmat puoleen hintaan, joten eipä nuo ollu kuin muutaman euron yhteensä. Aikamoinen väripläjäys!

Nyt vapaapäivä jatkuu kahvin merkeissä. Oottelen Tonya töistä ja suunnittelen jotain kivaa puuhaa illaks :) /Suvi


You May Also Like

0 kommenttia