It´s time to wake up and shake up your make up

by - 22:17

Help me, I´m a fish! Tai sitten en, mutta uusia kosmetiikkahankintoja oon kyllä vailla. Oon niin kyllästyny mun peruspohjameikkiin, koska oon käyttäny samoja tuotteita iät ja ajat. Tutut turvalliset sävyt ja tuotteet, joista ei oo jaksanu vaihtaa. Maybelline mineral loose powder foundation on kätevä tuote, sävy mainio ja helppo toteuttaa aamuisin. Nyt haluaisin kuitenkin vaihtaa pohjameikin johonkin nestemäiseen mineraalipohjaiseen meikkivoiteeseen. (Lumenen double stay Big NO NO! käyttäny tuota varmaan viimeiset 6vuotta) Toiveena kuulas ja kevyt lopputulos. Mikään tosimatta ei tarvisi siis olla. Hmm. Mitäköhän sitä lähtis testailemaan? JA haluan vihdoinkin ostaa sellaisen ihanan meikkivoidesiveltimen :)

Myös uusi poskipuna on kohta ajankohtainen, kun Benefitin Coralista Blush alkaa kohdata loppuaan. (Haha, jo oli aikakin! Ollu käytössä reilun vuoden) Tuo sävy ja purkki on kyl niin namuja, et niitä voi olla vaikee päihittää ;) Mutta jotain  herkullista koralli/persikkasävyistä poskipunaa etsinnässä siis. Uskaltaisinkohan kokeilla voidemaista poskipunaa??


 
Tässä vuorostaan jotain meikkijuttuja, joista en helpolla luovu. Lumenen tuotteista lemppareina ovat Eyebrow Gel (helppo, sävy mainio, kestää kauan), natural code mineral Powder (edullinen, toimiva kiillon poistaja). Lorealilta Double Extension on aivan huippua. ( Ripsille pituutta, lähtee lämpimällä vedellä) Ja HydraColor on päihittäny kaikki huulipunat, mitä laatikossa on jemmassa. En vaihda!!

Tuhkimoa ei nää meikkijutut kiinnosta. Vain mamin kasvopesuja sabotoidaan!

You May Also Like

0 kommenttia