Baggy Clothes of course, when I´m eating like a horse!

by - 22:22

Miks juhannuksen piti jo loppua? Voisin niin hyvin ottaa pidennettyjä viikonloppuja joka viikko. Työnteko kesällä on ihan kurjaa: ( Onneks on sentään mukava työpaikka ni jaksaa pinnistellä ;) Kaikkein hankalinta tässä vaan on tää kahden kaupungin välillä seikkailu. Kun saisin työt ja kaikki tärkeet höpönassuni samaan kaupunkiin, niin ei olisi mitään hätiä...

Jokos ehdin hehkuttaa, kuinka rentouttavan makoisan juhannuksen vietin? Oli kyllä ihan mielettömät pirskeet Kalajoella! Kiitän Jemppua ja Mattia aivan hysteerisen hauskasta seurasta :)
'
Söin juhannusviikonlopun aikana varmaan kahden tavallisen opiskelija-viikon ruokamäärän verran. Nyt ei laskettu ei! Jemppu oli varannu iiiiiiison irtokarkkipussillisen kaikkia mun lemppareita! (Eli toisin sanoen syön mitä vaan kunhan se on karkkia) Siinä vasta nainen minun makuuni ;)

Eilisen vietin kotona jebassa. Chillailua tyttöjen ja Pepin kanssa :) Työviikko käynnistyi tänään alennusmyynneissä kiertelyllä. Haha, ostin laukun! MINÄ TYTTÖPÄS OSTIN LAUKUN! Sini oothan musta ylpee, oothan?? Mut en kerro, mistä se on :P Laitan kuvan huomenna ja saat arvata! Mut se oli just se, mitä etsinkin<3 Ainaki yks niistä ;) Ärsyttävän nirso olen kaupoissa, päivän saldo oli vain laukku ja neuletakki. Neuletakkikin jäi töihin lukkojen taakse, joten se ei päässy kuvattavaks.
 

Nyt sulattelemaan nami-nami tacoja ja pläräämään päivän mainosantia läpi. Jeps, minoon se tyttö, joka tykkää mainoksista ihan hirmuisesti! Haha, they make me feel special ;)
Love, Suvi

You May Also Like

1 kommenttia

  1. oon ylpee.. vaikka ei toi mitenkää kauheeeeeeen mahtiponti laukku oo O__O.

    VastaaPoista