Some inspiration

by - 13:35

Ciao! Aamu on menny musiikkia kuunnellessa (Sinin spotify account is a friend :P), imuroidessa ja vaatekaappia järjestellessä. Kohta kutsuu työt! Tein myös aamukahvin lomassa pienen leikekollaasin  kivoista lehtileikkeistä, joita löysin lehdistä. Tuo saa toimia tämän viikon inspiraation lähteenä :) Kuva kollaasista alempana.

^Sini lahjoitti mulle nää sen vanhat kengät. Nää saa toimia tänään työkenkinä kukkahamosen kanssa! Tosi mukavat jalassa tuon tukevan koron takia :)
^ Laukuksi nappaan tämmöisen yksilön! Feikki tai ei, se nyt saapi kelvata kaikille :)

Ja tässä tää kollaasi. Tärkempiä hankintoja lähitulevaisuudessa on ehdottomasti se laukku! Ja haluaisin tuommoiset  open toe -kiilakorkonilkkurit. Yleisesti ottaen inspiroidun kevät- ja kesätyylissä hippimäisen rennosta tyylistä, joka on tosi tyttömäinen. Sit haaveilen myös kunnon Badass festari-lookista :D Mustaa, niittiä, nahkaa ja ne korkeat kiilakorkonilkkurit... Nam!;) Oon myös innostunut jonkin sortin bisnes-lookista , sisältäen suoria siistejä housuja ja naisellisia röyhelöpaitoja. Ootan innolla kesän vaateinspiraatioiden toteuttamista! <3 Suvi

You May Also Like

0 kommenttia