Leffanukahtamisdilemma

by - 22:39

 Suba and her bad face & hair -day. Simple black ´n white. Cant go wrong with that, or what? :)

Aloitetaas nyt sillä et oon aivan poikki. Loppu slut finito. Väsyttää niin paljon, etten oikeen tiiä mitä tää on. Äitin ja mun meditaatio-hetkellä saattaa olla osuutta hieman asiaan. Nukahduin kesken kaiken, vaikka niin ei sasi käydä. Tästä johtuen rentoutushetken piristävää lopputulosta en päässykkään sit kokemaan :D Noh, kaffit on nyt juotu et pahoin pelkään et leffasuunnitelmat saa unohtaa.. Mulla on erittäin paha nukahtamisongelma leffojen kattomisen suhteen. Rehellisesti sanottuna nukahdan jokaisen leffan aikana, jota katon kotona. En oo syvemmin lähteny selvittelemään tätä ongelmaa lääketieteellisestä näkökulmasta... Haluaisin kyl päästä siitä eroon. Taru sormusten herrasta kattominen onnistui yllättävän hyvin, kun taktisesti jaettiin Tonyn kaa leffa kahteen osaan! I´m amazed.
On ollu oikein mukavan rento lauantaipäivä, äitin kaa käytiin aamupäivästä shoppailees mamille kesävaatteita ja iltapäivästä oon kruisaillu Satun kaa :) Me käytiin mm. rannalla chillailee ja mummilla ja Siniä moikkaamassa töissä :) Ja sieltähän mukaan tarttui aikas mehevä lauantain karkkipussi! Nyt sitten nähtäväksi jää selviänkö leffavaiheeseen.

Kunpa mullakin olis vielä noita pisamia! Supernätti Satu<3 Jollakin toisella tais olla tänään Bad face -day.

Mami osti lindexiltä ihanan pinkin trikoohameen ja valkoisen pitkän leijonanassu -topin. Arvatkaas vaan, kuka lainailee noita tulevana kesänä??? Minäminäminäminä!

 Pepi on tosi muikerolla kesäfiiliksellä :)

Kofeiinia ja karrrrrkkia kehiin! //Suba

You May Also Like

0 kommenttia