It´s little me back from Paris

by - 15:27

Ciao Bellas! Näin aivan ihanaa unta Pariisista viime yönä, siksi tuo otsikko<3 Kello lähenee neljää ja oon ehtiny vaikka mitä jo tänään, oonkin tosi happy happy :) Neljältä töihin ja siellä neljän tunnin työrupeama ja sitten haen Tuhkimon kotoa ja nämä tyttöset suuntaa kohti jeppistä!

 Epätoivoinen kuvaaja


Tein viimeisen koulujutun tänään pois alta. Poissa silmistä, poissa mielestä, HAH!  Kävinkin sen jo Yliopistolle palauttamassa. Tehtävä oli hyvin yksinkertainen kokonaisuudessaan, mutta jollain ihmeen kaupalla oon saanu pitkitettyä sitä.. Öh, 2 kuukautta? Venäjän tentti olis ollu tulevana keskiviikkona, mutta se saa nyt kyl oottaa syksyyn. Voin kattos kesällä opiskella venäjää ja sitten ens tentissä oon ihan prima ;) Da Da!

Söin myös lounaan yliopistolla ja kotia tullessa poikkesin vielä pienen ylimääräisen lenkin SPR:n kirppikselle. Turha reissu, ei näkyny sitten niin yhtään mitään mielenkiintoista. Kotiin tultua kömmin peiton alle ja luin uuden Glamourin. Olipahan taas mukava lukupaketti :) Sieltä sitä oppii aina jotain uutta ja hyödyllistä, kuten esimerkiksi vaikka tämmöisiä ;
Ganz Gut, Hah?

Hasta la Vista! //Suba

You May Also Like

0 kommenttia