Hippikommuuni

by - 10:15

Bonjour! Sateisen harmaalta näyttää, mutta ei se menoa haittaa, sillä tälle tytölle on luvassa neljä vapaapäivää :) Ei töitä, ei koulua, ei kuumottavia deadlineja tiedossa. Uuh-la-la. Tänään suuntana jeppis. Saas nähdä, minkälaiset megabailut me Satun ja Sinin kanssa keksitään nyt kun äiti ja isikin on reissussa. Miten ois tytöt? Some crazy PaRtY?? ;)
Vaihdoin toissapäivänä keittiöön maton. Se on tuommoinen vanha ja räikeän kirjava räsymatto, joka löytyi ullakon kätköistä. Tony tuli kotiin ja kauhisteli, minkä hippikommuunin mä meijän kämppään oikeen oon perustanu :D Hippi, hmm... Ihastuin tuohon mattoon nyt ikihyviksi, vaikka sen piti olla tuommoinen laiskan imuroijan hätävara!  (Tuonne värimössöön soluttautuu yllätävän paljon kaikkea roskaa ja murusia)
Mukavuusvaatetus hippimenoihin: Boyfriend jeans-Jack&Jones. Pocahontas hapsutoppi-Zara. Jenkkihuivi-Tonyn huivikokoelma. +habakoru :D

Eksyin eilen myös kävelyllä kirpputoreilemaan. Lähdin ulos parantelemaan pääkipua ja tie vei jotenkin magneetin vetovoiman lailla lähimmälle kirpputorille (joka on vain muutaman sadan metrin päässä oleva pelastusarmeijan kirpputori) ja sieltä sitten vähän isommille apajille :) Tämmöisiä löytyi:
 Vero Modan satiininen röyhelötoppi, jossa taakse solmittavat nauhat. Tää oli mahtava löytö! 2,50€

 Gina Tricotin hippipanta nahkakukalla ja roikkuvilla sulilla. Kesähitti :) 0,60€.

Vihreä lasipurkki, johon aion laittaa näillä näkymin sokeripaloja kahvipöydän tarjoiluhin. 1€.
+ näiden lisäks löysin huhtikuun UK Glamourin :)

Nyt siivoilua ja paikkailua ja musiikin tahdissa fiilistelyä. Näillä näkymin salille vielä aamupäivän aikana vähän treenailemaan, ja ehkäpä pieni pyörähdys kaupungilla, ennen kuin meen hakeen Tonyn töistä kahelta. Indiskaan vois mennä ihailemaan ihania kahvi- ja teekupposia. Ne isot ja kukalliset on niiiiiin ihania<3 Wink, wink ;)  
Love.peace //Suvi

You May Also Like

0 kommenttia