The Famous Last Words

by - 23:12

Hih, kamala mikä väsy. Nukahuin jo kerran ku katottiin rölliä. Jeps, nyt on rölliputki meneillään :D Tony laittelee ei niin pientä ja kevyttä iltapalaa keittiössä. Ei ois kyl hyvä syödä näin ennen nukkumaanmenoa, mutta minkäs teet kun nälkä painaa päälle. Ruokahalut iski myös bloggausinnon päälle ja otin koneen tähän sängylle seuraks :)

 Nyt pitäis huomenna jaksaa ahkerana heti aamusta kouluhommia. Jossain välis pitäis mennä koululle palauttaa tehtävää, ja toivon mukaan siinä vaiheessa ehtisin rauhassa istahtaa ruokalaan lounaalle (todennäköisesti en ehdi, vaan yritän epätoivoisesti viilettää töihin yliopistolta viidessä minuutissa) Ja junaliput ajattelin kans kipaista hakemassa valmiiks keskiviikkoaamua varten. Helsinki tj 2!!


Otin kotikotoa mukaan Audrey Hepburn dvd-boxin, joten pääsen viettää joku ilta Audrey-maratonia :) Oonko kertonu että oon myös vannoutunut The golden girls -sarjan fani? Ehkä parhain, herttaisin ja hauskin komediasarja ikinä! Ja ihana Betty White oli tänään suomessa näytettävässä Ellen DeGeneres jaksossa. Hih, ihana supermummo<3

Eikös ole ihana pieni pussukka! Mummi anto sen ku sielä kävin. Sitä voi pitää kaulassa, ja siinä voi säilyttää vaikkapa Citymarketin lahjakortteja ;) Sinillä oli tää pienenä pirpanana aina kaulassa :D Tälle tulee ihan varmasti jatkossakin käyttöä!


Öitä! /Suvi

You May Also Like

0 kommenttia