Glittering Clouds

by - 09:04

Pepin kaa oli ihana pemmoilla ku kävin kotona. Tuo kuvassa vähän näkyvä h&m:n kukkapaita olkaröyhelöineen on aivan ihastuttava! Ja taustalla Satun vaatekaappia, tunnistaa heti tuosta väriryöpystä:) Love your clothes sis! (...wish they were mine ;)

Huomenta! Haba-haba, mikä sää ;) Tää aurinko saa aikaan sen, että haluan kenkiä. Kenkiä, kenkiä, kenkiä. Ballerinoja, gladiaattorit, kiilakorkoiset upeudet, open toet feat. killer heels, tennareita... Katsotaan nyt, miten tuo kenkävarasto täydentyy kohden kesää. Olis tosi kiva löytää kirpparilta jotain kenkuleita pitkästä aikaa. Äitille eilen uhosin, että minähän en ainakaan enää nelly.comista mitään tilaa (oli vähän laskutuksen kanssa ongelmia), mutta sitten taas toisaalta siellä ois muutamat hyvinkin himottavat yksilöt. Mutta ei, periaatteista on pidettävä kiinni!
Satun kaa vähän kuvailtiin ulkona. Meillä oli paljon inspiraatiota ja energiaa, mut sit tietenki kamerasta loppu akku, ja laturi oli Vaasassa. Höööööh! Kuvassa uusi t-paita, jonka ostin Ginan alesta. Otin XL-koon, ni on mukavan reilu :) Farkkulegginssit Satun vaatekaapista ja pääkallohuivi ja converset Sinin vaatekaapilta. Ku Sini ei oo laittanu tänne pitkään aikaan mitään, ni pitäähän mun esitellä senkin puolesta vähän näitä vaatejuttuja;)

Ihanat Satu ja pepi!

Viikonloppuuun mahtu myös töitä ja vähän party-partya :) Ja ehdinpä vielä rentoutuakin ja olla tekemättä yhtikäs mitään. Tänään päivä jatkuu sit koulutehtävien parissa. Litteratur&kultur -kurssin Portfolio-deadline perjantaina, ja mulla vielä ainakin 6 esseetä tekemättä. Mut onneks ihan mukavia tehtäviä, leffa-arvostelu, kirja-analyysi ja semmoisia mukavuuksia. Kolmelta töihin, ja siellä sit kaheksaan ja risat. Toivottavasti saan Tonyn houkuteltua salille treenaa töiden jälkee. Samoilla työenergioilla menee sellanen mukava pieni treeni päivän päätteeks :)/suvi

You May Also Like

0 kommenttia